Hirdetés

IG.Emo dupla rekordot döntött Invokerrel a szezon első Minor versenyén!

A 2019/20-as Dota Pro Circuit első Minor versenyén az iG midese brutális formát mutat, csapatával két győzelemnél jár, a paiN Gaming ellen pedig Invokerrel mindenkit elkápráztatott.

Hirdetés

Zhou “Emo” Yi egymaga elpusztította a pain Gaminget, miután 16 perc alatt 15 killt hozott össze és be is tudták fejezni a meccset, emellett pedig néhány rekordot is. A killek mellé még 7 assziszt is társult, és egyszer sem tudták őt likvidálni. Az elemzésből néhány plusz dolog is kiderült.

Az Invictus Gamingnek már a draft során 59 százalékos előnyre tettek szert, és ez elég jo kiindulópont, miután mindkét együttes team fight csapatot pickelt. A kínaiak előnye viszont a roamer supportok és a Sun Strikenak köszönhetően még meghatározóbbá vált. A pain Gamingnél a supportoknak védekezőbb felfogásban kellett játszaniuk a lock-down és burst sebzés miatt. Ha az iG nem játszott volna ilyen tökéletesen, a későbbiekben jó esélyük lett volna a nagyobb teamfightok alkalmával a braziloknak. Ne zavarjon meg senkit, HAlf néven Emo-t lehet látni.Lássuk azonban, hogy a statok alapján mitől volt még különleges iG.Emo Invoker játéka. Összehozta a legnagyobb arany/perc és networth mutatót, amit a nagyjából 15 perc alatt eddig megvalósítottak profi mérkőzésekben.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?