IG.Emo dupla rekordot döntött Invokerrel a szezon első Minor versenyén!

IG.Emo dupla rekordot döntött Invokerrel a szezon első Minor versenyén!

A 2019/20-as Dota Pro Circuit első Minor versenyén az iG midese brutális formát mutat, csapatával két győzelemnél jár, a paiN Gaming ellen pedig Invokerrel mindenkit elkápráztatott.

Zhou “Emo” Yi egymaga elpusztította a pain Gaminget, miután 16 perc alatt 15 killt hozott össze és be is tudták fejezni a meccset, emellett pedig néhány rekordot is. A killek mellé még 7 assziszt is társult, és egyszer sem tudták őt likvidálni. Az elemzésből néhány plusz dolog is kiderült.

Az Invictus Gamingnek már a draft során 59 százalékos előnyre tettek szert, és ez elég jo kiindulópont, miután mindkét együttes team fight csapatot pickelt. A kínaiak előnye viszont a roamer supportok és a Sun Strikenak köszönhetően még meghatározóbbá vált. A pain Gamingnél a supportoknak védekezőbb felfogásban kellett játszaniuk a lock-down és burst sebzés miatt. Ha az iG nem játszott volna ilyen tökéletesen, a későbbiekben jó esélyük lett volna a nagyobb teamfightok alkalmával a braziloknak. Ne zavarjon meg senkit, HAlf néven Emo-t lehet látni.



Lássuk azonban, hogy a statok alapján mitől volt még különleges iG.Emo Invoker játéka. Összehozta a legnagyobb arany/perc és networth mutatót, amit a nagyjából 15 perc alatt eddig megvalósítottak profi mérkőzésekben.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!