Rocket League: A Necrotic Multigaming is képviselteti magát a magyar mezőnyben

Rocket League: A Necrotic Multigaming is képviselteti magát a magyar mezőnyben

Az MTK Budapest után a második hivatalos szervezetként vesznek részt a hazai megmérettetéseken.

Szinte a semmiből robbant a hír, hogy a CS:GO, a League of Legends, valamint a Rainbow Six: Siege hazai versenyeinek követői által ismert Nectrotic Multigaming átvette a Dribble Hungary élvonalában szereplő Team Kamilla csapatát, így második magyar e-sport szervezetként képviseltetik magukat a Rocket League-ben is.

A csapat más e-sport játékokban már elég szép eredményeket tett le az asztalra a múltban. League of Legends csapatuk a 2019 őszi Mondoconra meghirdetett selejtezőről tovább is jutott a csapat egy online négyes döntőre, ahonnan a helyszíni döntőre viszont nem sikerült kvalifikálniuk magukat, a harmadik helyet érték el, ami épphogy nem eredményezett nekik továbbjutást. CS:GO-ban a V4 Future Sports Festival 2019-es kiírásán a magyar nemzeti döntőben a legjobb hat csapat között zártak, míg Rainbox Six: Siege-ben számtalan ESL tornán ért el szép eredményt, például a 100.000 forint fődíjazású 2. KmK R6S torna 2. selejtezőjén a legjobb háromban zártak, így bejutottak a bajnokságra.

A Team Kamilla a Dribble Hungary 3v3 megmérettetésének élvonalában, az Elite Divisionben szerepel, 6 fordulót követően pedig 5 lejátszott mérkőzéséből kétszer hagyta el vereséggel a pályát, míg háromszor győzelemnek örülhettek a srácok. Most szombaton az utolsó forduló kerül megrendezésre, ahol a La(n) Fiesta és a Power in Eye ellen akár az alapszakaszbeli bronzérmüket is megszerezhetik a srácok. A bajnokság rájátszásában biztosan részt vesznek, ahol az élvonal 3-6. helyen záró csapatai közül további két csapat juthat be a december 8-án megrendezésre kerülő LAN-döntőre, melyre korábban az MTK Budapest és a D1ABLO csapatai már kvalifikálták magukat.

A csapatot a következő játékosok erősítik:

  • Galmatox (c)
  • Bency
  • ŁCDF

Galmatox így kommentálta a Necroticba való szerződésüket:

Először nagyon meglepődtem hogy pont minket kerestek meg, személy szerint én egy kicsit "megijedtem" az ajánlattól, de utána megbeszéltük a srácokkal, hogy ki mit gondol és végül mindketten benne voltak, hogy csatlakozzunk a Necrotic csapatához, így úgy döntöttünk, elfogadjuk az ajánlatot. Ezután mindenképpen bizonyítani szeretnénk hogy élünk a lehetőséggel.

A Necrotic megjelenésével immáron ők a második hivatalos magyar e-sport csapat Rocket League-ben. Az MTK még októberben vette át a rekordbajnok JuiceKids csapatát, CokeHUN, ProFessorvF, Negsy és Richmond új csapatuk színeiben ráadásul győzelemmel térhetett haza a lengyelországi Actina Rocketmania Kupáról, de az Elite Division alapszakaszában is aranyéremmel zártak a srácok, így ők már biztosították helyüket a LAN-döntőn.

Mit szóltok a Necrotic színre lépéséhez? Oszd meg velünk véleményed hozzászólásban! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Csatlakozz az Esport1 közösséghez további tartalmakért: Esport1 közösség

Rocket League Hungary FB-csoport

Kövess Minket!