Két új csapat és külön amerikai liga is érkezhet a jövőben - Ezek a pletykák keringnek mostanában

Két új csapat és külön amerikai liga is érkezhet a jövőben - Ezek a pletykák keringnek mostanában

Izgalmas bejelentések érkezhetnek majd, szinte egyszerre.

Fontos leszögezni már az elején, hogy a következő híreket még nem lehet készpénznek venni, a csapatok képviselői és maguk a játékosok sem erősítették meg őket egyelőre, ugyanakkor puszta pletykánál többet jelentenek. Jarek 'Dekay' Lewis forrásai az egyik legmegbízhatóbbak jelenleg, amit ő már nyugodt szívvel a nagyérdemű elé tár, az már-már biztos. Nézzük most meg, hogy forrásai miket mondanak a CS:GO világát érintő legfrissebb hírekről.

Az Észak-Amerikai Liga

Erről tudunk a legkevesebbet, holott erről lehetett hallani a legkorábban. Pár hónappal ezelőtt már Richard Lewis is megemlítette, hogy hallott egy új Liga érkezéséről, ami a Valve támogatását élvezi. Nagyon úgy néz ki, hogy ez az NA League, vagyis az Észak-amerikai Liga, hiszen a források szerint a napokban jött létre a megegyezés a szervezők és a Valve között. Részleteket egyelőre nem tudunk, de lehet, hogy egy Amerikára kihegyezett, a BLAST Pro Series-hez hasonló versenyt kapunk majd.

Jön a Gen.G

Mi is beszámoltunk arról korábban, hogy a főként LoL-ból ismert Gen.G a CS:GO világával kacérkodik. A League of Legends mellett van Fortnite, Overwatch és NBA 2K csapatuk is, de a CS:GO-val eddig sosem próbálkoztak. Most ez megváltozhat, hiszen az eddigi hírek szerint autimatic, daps és SHiPZ lehet az új csapat első három játékosa, Dekay információi szerint pedig már meglehet a negyedik is. Kenneth 'koosta' Suen lehet az, aki jelenleg szintén a Cloud9 csapatát 'erősíti'. A mostani Cloud9 így eléggé széthullana, ami sokak szerint nem is lenne baj, hiszen a mostani felállásuk nagyon nem tud együttműködni, bárhol is játszanak, mintha csak golyófogóként lennének a szerveren.

alaposan megrövidülhet a Cloud9 felállása (forrás: hltv.org)

Lassan kialakul az OG csapata is

Pár napja jómagam is beszámoltam nektek arról, hogy az már biztos, hogy jön az OG CS:GO csapata, csak azt nem tudjuk, hogy mikor és milyen csapattal. A források szerint az NBK-Aleksib-valde trió leigazolása biztos, így már csak kettő játékost kell találnia az OG-nek. Leginkább az AWP-s poszt betöltésével van gondja a csapatnak, kipróbálták mantuut az ALTERNATE aTTaX csapatából, de nem vált be, az első számú kiszemeltjük pedig ottoNd lenne, őt viszont nehéz elhozni a CR4ZY-től. Kíváncsian várom, hogy végül milyen csapattal rukkol elő az OG, hiszen az NBK-Aleksib páros már önmagában izgalmas, kettejük köré pedig egy igazán erős felállást is fel lehet húzni.

a finn lehet az OG csapatának egyik alappillére (forrás: hltv.org)

2020 első Major tornája

Sok újdonságot Dekay sem tudott mondani, pusztán megerősítette azt, amit már korábban is hallottunk, például amikor s1mple elkotyogta a helyszínt. 2020 első Major versenye Brazíliában kaphat majd helyet, és minden bizonnyal az ESL vagy a DreamHack szervezi majd. Mindkét lehetőség izgalmas, hiszen az ESL által szervezett IEM Katowice az utóbbi évek egyik legszínvonalasabb Majore volt minden szempontból, a DH pedig 2015 óta nem rendezett ekkora versenyt, kíváncsi vagyok, hogy mivel rukkolnának elő.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!