Theorycrafting: Ilyenek lehetnének sárkányok a Battlegrounds játékmódban!

Theorycrafting: Ilyenek lehetnének sárkányok a Battlegrounds játékmódban!

Egy rajongó szerint ilyen lenne, ha a sárkányok alászállnának a Hearthstone Battlegrounds harcterére.

A Hearthstone új, Autochess tematikájú játékmódja, a Battlegrounds mindenki számára kipróbálható bétája a héten indult, ezzel kapcsolatban pedig számtalan cikket készítettünk, így a teljesség igénye nélkül egy igen részletes áttekintőt Hulkeinstein meglátásaival, illetve számos kérdezz-felelek anyagot.

Ezúttal egy újabb rajongói munkát mutatnánk be nektek, aminél a készítő egy esetleges sárkány kiegészítő gondolatával játszott el. Idővel egészen biztosan bekerül ez a faj is a játékmódba, már csak azért is, mert plusz célpontként szolgálhatnak a Zoobotnak, vagy épp tovább erősíthetik a rettegett Nightmare Amalgamot.

Theorycrafting - Dragon Expansion áttekintő

Az alkotó néhány alapszabályt még az elején lefektetett, amik többsége ugyan magától értetődő, de azért röviden kitérnénk a fontosabbakra. Először is több lény jelentősen megváltozott, mint például az Azure Drake, hogy illeszkedjen a játékmódba. Másodszor pedig azoknál a lényeknél, amik Battlecry képességének indikátora egy páston lévő sárkány, a bónusz csak akkor jár ismételt visszahívás esetén -ha három darabból össszeállt az arany verzió-, ha a megidézés pillanatában van Dragon a térfelünkön. Végül pedig Emeriss csak az adott körre duplázza meg az értékeit, utána visszaáll eredeti formájába.

Egy csillagos lények

Két csillagos lények

Három csillagos lények

Négy csillagos lények

Öt csillagos lények

Hat csillagos lények

Új hősök és hősképességek

Kalecgos képessége

Nektek hogy tetszik ez a rajongói kiegészítő a sárkányokkal? Van olyan lap, amit túlzóan erősnek tartotok?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Közvetítések