Bankrablás Netflix és R6S módra: megjött a La Casa De Papel event!

Bankrablás Netflix és R6S módra: megjött a La Casa De Papel event!

Túszdráma egy közös együttműködés jóvoltából, melyből most 2 új Bundlet is megszerezhettek.

Rákapcsolt a Ubisoft, nem csak a frissítések lettek sűrűbbek, de a kikapcsolódásra vágyókat is igyekeznek lekenyerezni. Most éppen Bankra terelődik a reflektorfény - szinte szó szerint -, hiszen bejelentés érkezett a központba, miszerint egy bankrablás zajlik november 20-25-e között. Egy klasszikus hostage mérkőzést játszhatunk le társainkkal és ellenfeleinkkel, miközben egy betörés közben vesszük át a támadók és védők felett az irányítást:

Először működik együtt a Netflix és a Ubisoft, így nem véletlen, hogy az event a spanyol sorozatról kapta a nevét: La Casa De Papel. A túsz az alkotásban látható vörös szerkót kapta, de rajta kívül Vigil és Hibana is nagyon hasonló öltözéket visel. Mindkét bundle megtalálható lesz a játékban, és meg lehet vásárolni őket az esemény alatt.

  • A Hibana’s Heist Bundle tartalma: Red Jumpsuit uniform, Emboldened headgear, Tokyo charm és egy Regal Mint fegyver skin a TYPE-89-hez.
  • Vigil’s Accomplice Bundle tartalma: Red Jumpsuit uniform, Nameless headgear, The Surrealist charm és a Fresh Paper fegyver skin K1A-hoz.

Nektek hogy tetszik?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!