Hirdetés

"Nincs más lehetőség, veretlenül szeretnénk megnyerni az MNEB S2-t!" - Salamander interjú

A Salamander az R6-ba való belépése óta begyűjtötte hazánk talán legerősebb ötösét, és azóta dominálják is a versenyeket, de mi a helyzet az MNEB-re való felkészülésükkel és a Warm Up Cup selejtezőjével? Erről kérdeztük a csapat menedzserét.

Hirdetés

A K&H MNEB első szezonjában a Salamander még nem jutott szóhoz, de a finálé után rögtön csatlakoztak a profi mezőnyhöz. Ez azt jelentette, hogy a korábbi RIFT játékosai új otthonra leltek, viszont azóta történt néhány változás a csapatban. A jelenlegi felállás: Strike, DogeFather, H3dsut, w1oza, és Lino. Az elmúlt fél évben sikerrel kvalifikálták magukat a Challenger Leaguebe, de ott nem engedték végül elindulni őket az adminok. Megnyerték a MondoCon és a GIF Kupa 2. kiírását is. A K&H MNEB Warm Up Cup selejtezőjében egy technika malőr miatt nem tudták lejátszani az összecsapásukat, és bár megoldódott a probléma, nem volt esélyük kijutni a LAN döntőre. Megkérdeztük F4uw-ot, a csapat menedzserét, hogy mi a helyzet a csapat háza táján:

1 . Az R6-ba való belépés óta nagyon megy a Salamander, és ugyan az MNEB-en még nem volt jelen, de azóta jó néhány sikert elértetek. Belülről látva és a hónapok elteltével mennyire volt nehéz összerakni egy ilyen erős együttest, és mivel tudjátok motiválni - ha kell - a játékosaitokat?

"Valóban nagyon nagy sikereket érünk el alkalomról alkalomra. A motivációval kapcsolatban semmi gond nincsen, már mindenki tudja mire képes és, hogy micsoda kémia van a srácok között. Csapatépítés szempontjából néhány változtatást kivéve könnyű dolgunk volt, hiszen hazánk legkitartóbb és legtehetségesebb játékosai játszanak nálunk. Ettől függetlenül mindig rendezni kell a sorokat fejben, valamint minden összecsapásra komoly munkával fel kell készülnünk stratégiailag, és mentálisan is!"

2 . Mennyire volt számotokra mérvadó a K&H MNEB második szezonja a csapatösszeállítás és a célok kitűzése során?

"Természetesen az MNEB 2. szezonja is ugyan olyan kihívást jelenthet, mint akár a CL volt anno. Csupán az a különbség, hogy tudjuk ezt megnyerjük, ezért úgy készülünk minden meccsre, bárki is jön szembe legyőzzük. Addig is minden hazai rendezésű versenyt meg szeretnénk, és úgy gondolom meg is fogunk nyerni, hiszen a legjobb csapatnak ez a dolga."

3. A Warm Up Cup-on a technika ördöge közbeszólt és nem tudtátok lejátszani a meccseteket. Nem igazán sikerült így felmérni a Plague erejét, de mit gondolsz róluk, mennyire lehetnek erősek vagy veszélyesek rátok nézve?

"Valóban nem tudtuk internet gondok miatt lejátszani a meccset, de ez benne van egy technikai sportban. Az, hogy mennyire veszélyesek már tudjuk, hiszen a MondoCon LAN döntőben láthattuk mire képesek, de akkor jobbnak bizonyultunk tőlük. Tehetséges csapatnak tartom őket, és azt gondoltam, hogy jó viszonyt ápolunk, de az eljárás a K&H MNEB Warm Up Cup selejtezőjének napján a PLG részéről nem volt túl igényes, ha szabad ezt mondanom. Azt tudni kell, hogy a Salamnder nem protestel senkit, erre kapunk mi egyet úgy, hogy rajta voltunk a probléma megoldásán, és meg is oldottuk azt. Azt gondolom, amit a PLG tett, az nemzetközi szinten és a részünkről is elfogadhatatlan. Jöhetnek az ellenérvek, de például amit Lino kiírt, abban sem volt semmi bántó, és még gratulált is az ellenfelünk teljesítményéért. Egy dolgot ne feledjünk el, azon a versenyen nem csak meccset, de pályát sem buktunk, ebből mindenki vonja le a tanulságot."

4. A K&H MNEB második szezonjának ti és a WiLD vagytok a favoritjai. Ez mekkora nyomást jelent számotokra? Csalódás lenne a bajnoki címen kívüli másik eredmény?

"Semmiképpen sem jelent nyomás ránk nézve. Ha visszaemlékszünk a CL kvalira, na igen, az nyomás és komoly stresszhelyzet volt, amit megoldottunk. Számunkra a nyomást a későbbiekben a Forze, BDS, és a többi világcsapat fogja jelenteni. Nem nagyképűség, de ez az igazság. Az, hogy csalódottak lennénk-e? Persze, mivel itt nincs más lehetőségünk csak az, hogy meccsveszteség nélkül megnyerjük az MNEB-et, amit meg is fogunk csinálni!"

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • JoeKerFather200 8 hónapja
  Én úgy érzem hogy F4UW nak teljesen igaza van.... Lehet kicsit nagyképűen hangzik de sztem ez nem az Na az a nagyképűség amit Fabian csinált de őt sem lehet ezért megkövezni hiszen a stílusa ilyen..... És azert az eredmény ellenére nem is mondott akkora ***séget... Xdd
  0 0 Válasz
  • TZeus 8 hónapja JoeKerFather200
   szerinted akkor ennyivel erosebb a sala most a tobbi csapatnal? ;)
   0 0 Válasz
   • Gungnir90 8 hónapja TZeus
    Szerintem is hozniuk kell vesztes meccs nélkül az MNEB-et. Nem egy szint a Salamander jelenleg a többi magyar csapathoz képest.
    0 0 Válasz
    • TZeus 8 hónapja Gungnir90
     van benne valami, de varjuk majd ki a veget, ha csak egy kicsit is elbizzak magukat sok minden tortenhet: )
     0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés