Komoly sztorimesélésbe kezd 2020-tól a Ubisoft az R6S-ben!

Komoly sztorimesélésbe kezd 2020-tól a Ubisoft az R6S-ben!

A Year 5 komolyabb háttérsztorival és ismeretanyaggal bővíti a játék univerzumát, amely elsőként Nighthavenre épülhet.

A taktikai FPS-ek egyik királya, a Rainbow Six: Siege nagyszerű többjátékos élményt kínál - ne menjünk most bele a részletekbe -, viszont a kampányt és a sztorin alapuló küldetéseket kedvelők talán nem érezhetik magukénak annyira a játékot. Mindez megváltozik jövőre, 2020-tól ugyanis bővül a játék, méghozzá történetorientált elemekkel, állítja Alexander Karpazis, a játék egyik tervező grafikusa.

Egy prezentáció során beszélt a következő esztendőt érintő újításokról, amelyben többek között nagy hangsúlyt kap a sztorimesélés. Erre a Year 5 kezdetétől számíthatunk:

"Az ötödik évben a háttértörténet és a sztorimesélés nagy dolog lesz számunkra. Már az (Year 5) első szezonnal elindítjuk, és Nighthavent is bevonjuk ennek során. A Battle Passon keresztül mindent el tudunk mesélni, de az új operátorok is hoznak majd magukkal új részleteket, de egyébként a játék minden szegmensébe igyekszünk belecsempészni ezeket a szálakat."

Nighthaven amúgy egy privát katonai szervezet, melyet Kali alapított, és a Shifting Tides operation megjelenésével mutattak be a játékban. Egy dolgot viszont nem tudunk biztosan, az új tartalom formáját. Meglehet, hogy jóval több animációs videót kapunk, de akár játékon belüli küldetéseket is jelenthet Karpazis kijelentése. Mindenesetre az eddigi egyetlen, komolyabban a sztorit és az R6S univerzumot érintő animált kisfilm a "Hammer and the Scalpel" volt. Ne felejtsük el, hogy a játék az Outbreak alapján egy külön egyjátékos verziót is kap jövőre. A 2018 esemény viszont már megjelent az R6S-ben, bár rövid ideig volt elérhető, mégis teljesíthettünk egy küldetést, ami akár előre vetítheti azt is, mire gondolnak a Ubisoftnál.

Ugye emlékeztek még?

Ti mit gondoltok milyen formában mesélik majd el nekünk az R6S történeteit?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!