Érkezik a crossplay a Rainbow Sixhez, For Honorhöz és a többi Ubisoft játékhoz!

Érkezik a crossplay a Rainbow Sixhez, For Honorhöz és a többi Ubisoft játékhoz!

Rainbow Six, For Honor, és The Division 2 – néhány a kiadó online címei közül - hamarosan cross-play támogatást kaphat, így a konzolosok és a PC-sek együtt tolhatják a jövőben.

Yves Guillemot, a kiadó vezérigazgatója a közelmúltban már foglalkozott ezzel a témával, és akkor azt mondta, hogy erősen gondolkoznak ezen a ötleten, sőt bizonyos értelemben már fejlesztés alatt áll a dolog, ami akkor arra utalt, hogy számos multiplayer játékuk megkaphatja ezt a támogatást.

A Blue Mammoth kezei munkáját dicsérő, a Ubisoft égisze alatt elkészült Brawlhalla, amit a Smash Bros. verekedős játék riválisának szántak, kapott egy különleges frissítést, így elérhetővé vált a crossplay benne október elején. Ezt azt jelenti, hogy a PC, PS4, Xbox One és Nintendo Switch közösségek nagyra becsült tagjai összefuthatnak egymással a meccsek során.

"A célunk, hogy a jelenlegi összes PvP játékunk megkapja a crossplay támogatást. És jó úton haladunk efelé." - osztotta meg a nyilvánossággal Guillemot a napokban.

Ne feledjük, hogy nem a fentebb említett az első számú alkotásuk az online térben, hiszen a fő játékaik közé a Rainbow Six Siege, a For Honor, The Division 2 tartozik leginkább. A taktikai shooter, az R6S idén ráadásul átlépte a 50 millió regisztrált felhasználót, és minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvend, valamint hamarosan a Y4S4 újdonságait is felfedik, és elkezdik az ötödik év újdonságairól is lerántani a leplet. Alighanem ez lesz a sorban az első, ami közülük megkapja a crossplay támogatást, és még az is előfordulhat, hogy a november 9-10-én tartandó Pro League 10. szezonjának fináléjában bejelentik ezt. Azért érdekfeszítő ez a téma, mert a két tábor inkább szeret külön játszani, hiszen a PC-sek az egér és billentyűzet kombót, addig a konzolosok a kontrolleres irányítást preferálják. Utóbbi platformon sok port kavart, hogy egyesek egereket és klaviatúrákat használnak PS4-en és Xbox One-on, ezzel pedig nagyobb előnyhöz juttatva magukat.  Ez a támogatás talán csak még jobban eltávolítaná egymástól a két oldalt, de akár az ellenkezője is előfordulhat.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Közvetítések