Extrémnek tűnő Operátor és gadget ötletek, amik a Year 5-ben megvalósulhatnak!

Egy részét a Ubisoft is taglalta már korábbi interjúkban, más részét pedig egy megbízható leaker osztotta meg a közösséggel. Az izgalmasabb ötleteken át egészen furcsák is felütötték a fejüket, mint például a riasztó, valamint a kisebb thermite robbanó eszköz a támadóknak.

Elsőként rögtön a dupla pisztolyt érdemes megemlíteni, melyről maga a kiadó is beszélt már. Ez tulajdonképpen első hallásra egy western hősre hasonlítana, legalábbis nekem, és mivel nem pontosították az információt, így nem tudni, hogy új stukkerrel láthatnánk, vagy a meglévőkből forgathatna kettőt. Valljuk be a dupla LFP586 elég vagányul nézne ki, de a hatékonyságáról most ne beszéljünk. Nem sokkal ezután egy kissé hihetetlen ötletről is lerántották a leplet, ugyanis van néhány fejlesztő, aki a lángszórót is szívesen látná a felhozatalban, viszont nem teljes az egyetértés a csapatban a szükségességéről, valamint a játék motorja sem feltétlen támogatná egy ilyen stílusú eszköz problémamentes működését.

Kormora szivárogtatása pedig - ő egyébként az elmúlt Operationök alkalmával meglepően pontos adatokat közölt - még ezen is túl mutatnak. Kezdjük rögtön a medic drónnal, ami tulajdonképpen egy mozgó robot szanitéc lenne. Nem tisztázott, hogy miként működne, de van pár ötlet rá, például a segítségével biztonságosabban felszedhetnénk a földön fekvő társunkat vagy akár meglőve őket gyógyíthatnánk, esetleg a közelében tartózkodva alapból töltődne az életünk bizonyos idő után.

Aztán volt egy pajzs - ami elvileg már eljutott az alfatesztelésig is -, amellyel kiüthetnénk egy rövid időre az ellenfelet, valamint hátra is löknénk egyúttal. Én azért itt megjegyezném, hogy nem feltétlen van szüksége a játéknak egy újabb típusú shieldre.

A két oldal, pontosabban a védők és a támadók is együttesen kaphatnának egy-egy új kütyüt. A defenzív csapat egyes tagjai például egy riasztó berendezést is kiválaszthatnának extra eszközként, ezt elhelyezve pedig remek infót kaphatnának az ellenségről. Az offenzív ötösnél megjelenthet ezzel szemben a "small thermite charge", ami egy kisebb robbanóanyagot jelent, viszont ellátná a hard breacher feladatokat, csak nem olyan hatékonyan. Emellett kísérleteznek még a falak félig megerősítésével, ezzel praktikusabban ki lehetne alakítani a védelmet és több opciót kínálna a védekező csapat számára.

Hogy min töri pontosan a fejét a kiadó, illetve ezekből az információkból mi lehet valós, azt egyelőre nem tudni. Az viszont biztos, hogy a Year 5 sztori és más egyéb téren is újdonságokkal szolgál majd.

Nektek bejön valamelyik koncepció?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!