Hirdetés

Nagy meglepetésre KuroKy-ék elsőre elbukták a Major szereplést!

Nigma néven új színekben versenyzik tovább a Team Liquid korábbi ötöse, ám KuroKyék hiába hagyták ki az első nagyobb versenyt pihenő miatt, a másodikra sem sikerült kijutniuk egyelőre, miután kikaptak a Secrettől és az Alliancetől.

Hirdetés

A Team Liquid 2017-ben még világbajnoki címet ünnepelhetett a KuroKy, Matumbaman, GH, Miracle, és MinD_ContRoL fémjelezte csapattal, majd 2019-ben a második helyig jutottak, de ekkor Matumbaman helyett már w33haa szerepelt velük. A 2019/20-as szezon első nagy versenyét kihagyták, és időközben az is kiderült, hogy távoztak a Liquidtől, majd Nigma Esports néven bejelentették az új szervezetüket.

A DreamLeague S13 európai zárt selejtezőjébe azonban nem kerültek be automatikusan emiatt, de a nyílt kvalifikáció meg sem kottyant nekik. Nem úgy a következő fázis, ugyanis ott már a csoportban sem tudtak kiemelkedőt alakítani, mindössze csak egy BO2-t tudtak megnyerni, így tie-breakert kellett játszaniuk az Ad Finem ellen, amit végül megnyertek. A rájátszásban összekerültek a Team Secrettel, ahol egyik meccs sem tartott igazán sokáig (30, 35, 35 perc), de legalább szorossá tették a végeredményt, Puppeyék csak 2:1 arányban tudtak győzni. Matumbaman korábbi együttese ellen parádésan játszott, mind kétszer nagyot ment carryként, az elsőben Weaverrel (12/1/12), míg a harmadikban Anti-Mage-dzsel (11/1/10) aprította a volt bajtársakat.

Az utolsó sanszuk az Alliance ellen adódott, de nem tudtak élni a helyzettel. Egyszer már a Secret móresre tanította őket a Magnussal, de nem tanultak az esetből, most is bent hagyták, amit ki is használt az Alliance ötöse. Limmp bemutatta milyen érzés felszarvazni valakit, 9/1/13-ban végzett így előnybe kerültek a svédek. A visszavágón már tiltották az egyszarvút, de a Nigma így sem tudta összeszedni magát. Limmp újfent emberfeletti teljesítményt nyújtott, csak most Tinyval (16/0/15), ráadásul egyszer sem halt meg a 31 perc alatt. A Nigma pedig mindent megpróbált, szerepet cserélt Miracle és w33haa, de hiába kapott előbbi Shadow Fiendet, nem sikerült áttörést elérniük. Egyelőre nem éreztek még rá a mostani metára, ez pedig azt jelenti, hogy a Minor selejtezőn folytathatják tovább a küzdelmet a Nigma Esports játékosai, és ha oda kiharcolják a részvételi jogot még marad esélyük a DreamLeague S13 Lipcsében tartott Major rendezvényére is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés