Hirdetés

A Tencent segít az agyoncenzúrázott kínai R6S verzió elkészítésében!

A kínai cégóriás a Ubisofttal karöltve igyekszik megalkotni a Kínában is eladható játékot, ami jelen formájában nem felel meg az ázsiai ország követelményeinek, ezért több pontban is módosítani kell.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Út a CS:GO Legendákhoz

CSGO - ESL One Köln - G2 vs. Heroic

Hirdetés

Én azt mondanám nem kell megijedni, ez csak Kínában lesz elérhető, és reméljük a világ többi pontján olyan állapotban marad a játék, mint amilyennek most ismerjük. Mármint a hibákat és egyéb kellemetlenségeket azért orvosolják csak ügyesen továbbra is, szóval értitek. Korábban már kerültek ki a netre olyan képek, amin a Kína által cenzúrázott verzió egyes újragondolt elemei láthatóak, most viszont a Tencent segítségével valóban elkészülhet arra a piacra is a Rainbow Six: Siege kiadható verziója.

Nem is oly rég nyilatkozta Francois-Xavier Deniele, a Ubisoft e-sportért is felelős igazgatója, hogy számukra nagyon fontos Kína és izgatottan várják, hogy megvalósuljanak a terveik a játékkal kapcsolatban. Azt tudni kell, hogy Kínában betiltották a virtuális holtesteket és a hatalmas vértócsákat. Ez nem csak az R6S esetében, de más címeknél is bizony gondot jelent ebben az országban. Voltak, akik úgy oldották meg, hogy átszínezték a vért például, azonban ez a szivárvány kommandósok esetében elég hülyén nézne ki. Régebben volt egy frissítés, amelyben olyan módosításokat teszteltek a fejlesztők, ami már közelítene a Kínában elfogadottakhoz, viszont erre ki is akadt a közösség. Emlékezhettek talán, mikor a falra fröccsenő vért eltávolították, megváltoztatták a melee ikonokat, koponyákat, vagy az egzotikus táncos neonfényeit tüntették el. A közösség haragja azonban lecsapott, és ennek hatására akkor még visszavonták ezeket a módosításokat.

A Tencent közreműködésével viszont most készülhet egy olyan verzió, amelyben megoldást találhatnak például a hullák eltüntetésére valamint a többi megváltoztatandó tartalomra, és az elmondásuk szerint jelenleg a kormány jóváhagyására várnak. Ez a cég korábban a PUBG-nél is hatékony segítséget nyújtott, ami után a játék megjelenhetett az ázsiai országban. Nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben Kína is bekapcsolódhat a Rainbow Six: Siege küzdelmeibe, de bízzunk benne, hogyha publikálják is ott a játékot, ez nem lesz hatással a már jól ismert akció élményre nálunk, különben újra összeakaszthatják a bajszukat a már felépített közösséggel.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Chutbert 5 hónapja
    Koszonjuk Kina...
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés