MinD_ContRoL szerint egyre jobb a játék és a matchmaking

MinD_ContRoL szerint egyre jobb a játék és a matchmaking

A Nigma offlane játékosa, Ivan “MinD_ContRoL” Ivanov legutóbb egy bolgár ötössel tűnt fel a WESG kelet-európai selejtezőjében, és bár nem sikerült kvalifikálniuk magukat az eseményre, néhány kérdés erejéig készségesen válaszolt egy interjú során a verseny szervezőinek.

Természetesen elsőként a legutóbbi Major kvalifikáció került a fókuszba, hiszen nem sikerült egyelőre jegyet váltaniuk Lipcsébe. Elsődleges célnak most azt tűzték ki, hogy a Minorön keresztül teszik ezt meg - a cikk megírásának pillanatában az alsó-ágon a Team Singularity ellen kell majd játszaniuk. Aztán feltették a millió dolláros kérdést, mi tartja motiváltnak a 2017-es The International győzelem után. Erre válaszul annyit mondott, hogy egyszerűen a versenyzés teszi érdekessé számára a Dota 2-t.

A legutóbbi frissítés alaposan felforgatta a metát, és kicsit olyan, mintha újra kellene tanulni a játékot. MinD_ContRoL ennek ellenére elég pozitív véleménnyel van erről:

"Tetszik az út, amerre tart a Dota 2, és amiként fejlődik. A matchmaking csak egyre jobb és jobb lesz, az update pedig felfrissítette a játékot, ami jó. Az e-sport közösség is nagyobb lett, nehezebb is versenyezni, viszont az új játékosoknak könnyebb és több lehetőségük van, ami szintén elképesztően jó dolog."

Megosztotta még a 24 éves offlanes, hogy a közeljövőben nem tervez visszavonulni, és addig játszik, amíg élvezi a játékot. Szeretne majd a későbbiekben egy teljesen bolgár nemzetiségű együttest is összerakni, melynek ő lenne a kapitánya, de ha edzhetné őket azzal sem lenne problémája.

Az utolsó, neki már fel nem tett kérdés pedig az, hogy képesek lesznek-e kijutni a Minorre, hogy ott jól szerepelve megváltsák a jegyüket - és elkezdhessék a komolyabb pontgyűjtést - a lipcsei DreamLeague S13 Majorre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!