Hirdetés

Ki- és bekapcsolható cross-chat funkcióról regélt a Ubisoft!

A teszt szerveren egy érdekes változás történt, ami miatt a Ubisoft igéretet tett a "toggle chat" funkció érkezésére.

Hirdetés

Egy a toxikusság elleni kisérlet miatt eltávolították a cross-chat (közös chat) lehetőséget a teszt szerveren, amire a közösség egy cseppet felháborodott, ezért visszapakolták. A régi rendszerben egyébként jó néhány kattintás kellett az ellenfél kommunikációjának némítására. A ranglistára navigálva egyesével meg tudtuk ez tenni, de azért valljuk be, ez kicsit körülményes a felgyorsult 21. században - persze nem az, de tényleg minden folyamat egyre egyszerűsödik és gyorsul.

A felháborodás hatására a kiadó újfent élesítette a cross-chat lehetőséget. A módosítások elkerülése végett egyesek azzal is előálltak, hogy ki-be kapcsolhatóvá kellene alakítani a chatet. Akinek nem jön be, lehetősége lenne megszabadulni tőle, aki pedig szereti, hagyhatná bekapcsolva. Ezt meg is fontolják a fejlesztők:

"Egy jövőbeni frissítésben úgy döntöttünk a sok javaslatot látva, hogy ráfókuszálunk a cross-chat ki- és bekapcsolásának lehetőségére."

Egyelőre nem mondtak még csak megközelítő időpontot sem, hogy ez mikorra várható.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
3 db hozzászólás
  • Arargorn16 7 hónapja
    Zseniális! Mindent tisztelet az Ubisoft-é, hogy bevállalták ezt a váltást a közösség nyomására. Én biztos hogy azonnal kikapcsolom majd a chat-et, de ettől függetlenül egyszer-egyszer szívesen részt vennék knife-only meg ehhez hasonló fun körökben, amiket ugye ezen funkció nélkül nem lehetne lebonyolítani :/
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés