Túl sok játék ínhüvelygyulladást okozott, az EHOME lecserélte egyik játékosát átmenetileg!

Zhang “Faith_bian” Ruidára rájár a rúd, hiszen ebben az évben nem ez az első eset, hogy sérülés hátráltatja, és most a csapat edzője játszik a felépüléséig.

Az EHOME valaha Kína egyik legerősebb együttese volt, mára azonban kicsit megkopott a teljesítményük, ráadásul egy újabb gonddal kell megbirkózniuk. A csapat egyik legtapasztaltabb játékosa, Zhang “Faith_bian” Ruida a túlzott gyakorlás miatt ínhüvelgyulladásban szenved, emiatt pedig nem játszhat a csapattal a WESG selejtezőin. Emellett van még szereplésük a China Dota2 Professional League S1-ben is, de ezeken a meccseken az együttes edzője, xiao8 helyettesíti majd.

A bejelentés után kiderült az is, hogy körülbelül december végére várják a játékos felépülését, akinek idén nem ez volt az első sérülése. Februárban ugyanis egy fotózáson tört el az alsókarja, bár a részletekről nem tudtunk meg sokat. Egyelőre a DPC-ben nincs fellépése az EHOME-nak, mivel az ehavi Minor és Major selejtezőket is elbukták, szóval lesz mit átgondolniuk a következő hetekben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!