Clash nem elérhető a játékban, dolgozik a megoldáson a Ubisoft!

Clash nem elérhető a játékban, dolgozik a megoldáson a Ubisoft!

A Ubisoft minden platformon eltávolította a brit operátort a játékból egy vizuális, ámde annál bosszantóbb hiba miatt.

A megjelenése óta probléma forrását jelenti Clash a fejlesztőknek, hiszen ő az egyetlen olyan karakter, akinek pajzsa van a védők közül. Már támadóként is sok gondot jelent ellene harcolni, emellett nem lehet egyszerű a programozás része sem, hiszen jó néhány bug felütötte már a fejét vele kapcsolatban. Az Operation Phantom Sight élesedésével egy újabb hiba borzolta a kedélyeket, ugyanis Clash tudott lőni, miközben a pajzsát is maga előtt tartotta, legalábbis ez az, amit a támadók látni véltek ilyenkor.

Most úgy döntött a Ubisoft, hogy minden platformon kiveszi őt a játékból mindaddig, amíg megoldást nem sikerül találni erre a jelenségre. Más lehetőségük nem nagyon volt, miután egyre több bejelentés érkezett és elég frusztrálóan hatott a játékosokra ez a dolog.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy nem elérhető a játékban Clash, és a fejlesztők dolgoznak a javításon. Mihelyst jutottak valamire tájékoztatják a közösséget, és természetesen a hiba orvoslását követően a brit operátor újra használható lesz.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!