Megújult versennyel tér vissza 2020-ban a BLAST Pro Series - Jön a BLAST Premier

Megújult versennyel tér vissza 2020-ban a BLAST Pro Series - Jön a BLAST Premier

Az új évhez, új BLAST verseny is dukál.

Monumentális döntővel zárta 2019-es évét a BLAST Pro Series. Rengeteg bakiba beleszaladtak az év során, sok kritikát kaptak, de pontosan ezért képzelik el a 2020-as esztendőt kicsit másképpen.

BLAST Premier egy új, kontinensek közötti versenyt jelent. A bejelentés Bahrein-ből érkezett, mégpedig az idei utolsó Blast Pro esemény döntőjéről, ahol az is kiderült, hogy  a versenyeken lesz esély “külsős” csapatoknak is bemutatkoznia selejtezők során.

A 2020-ban induló verseny 12 résztvevője két szezonon keresztül fog küzdeni egymással az 1 millió dolláros díjazásért. Az első szezon London központjában, egy stúdió sorozattal kezdődik, melynek célja, hogy közelebb hozza az érdeklődőket a játékhoz, és a játékosokhoz.

"A BLAST minden csapathoz egy olyan ajánlattal érkezett, mely az iparág vagyis az e-sport fejlődését segíti. Hisznek abban, hogy továbbra is szórakoztató műsorokat, rendezvényeket tudnak szervezni világszerte, amely vonzza az új hatalmas közönségeket.” - nyilatkozta Nicolas Maurer, a Team Vitality vezérigazgatója.

Reméljük a szervezők tanultak az idei hibáikból én a 2020-as BLAST Premier szezon már sokkal élvezhetőbb lesz minden szempontból.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!