Egyre többen vagyunk! Gejmzilla is bejutott az FPL-be

Egyre többen vagyunk! Gejmzilla is bejutott az FPL-be

Aaron után most gejzmilla is meghódíthatja a FaceIT Pro League-t!

A Budapest Five ex-irányítója, Mustafa "gejmzilla" Atif csatlakozott Aaronhoz az FPL-be, ami a legmagasabb szintű kompetitív online liga a FACE IT szervezésében. Ezt a platformot alapvetően gyakorlása használják a profik, ahol egymással tudnak mixcsapatokban megküzdeni. A tudásuk szinten tartása mellett a havi 20 ezer dollárnyi pénznyeremény sem utolsó szempont. Olyan játékosok játszanak jelenleg is a ligában, mint s1mple, XANTARES, twist, Xyp9x, illetve most már Aaron és gejmzilla is.

Valóban kiváló lehetőség az FPL a feltörekvő játékosoknak, ugyanis amellett, hogy rengeteg tapasztalatot lehet szerezni, arra is esély van, hogy felfedeznek a profi csapatok. Rengeteg, ma már befutott játékost emeltek ki az FPL-ből hihetetlen teljesítményük miatt. Csak néhány példa a teljesség igénye nélkül: ZyWOo, ropz, szergej, ISSA, woxic, CeRq. Reméljük, hogy minél több játékost látunk nemsokára az FPL-ben, illetve azon túl is!

Aaron egyébként 35. lett az előző hónapban, gejmzilla pedig 28. helyen áll jelenleg, bár az is igaz, hogy még csak most kezdődött a 29. szezon (Aaron a cikk elkészültekor még nem játszott egy meccset sem az új szezonban, ezért nem láthatjátok).

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


borítókép: hltv.org

Kövess Minket!