Hivatalos: Idén csak 6 operátort kapunk a 8 helyett!

Egy leak szerint, melyet időközben a Ubisoft is megerősített, az új Battle Passban némileg megváltozott a kínálat, emiatt a megszokott nyolc operátor hatra csökken a Year 5 alatt.

Egyrészt jött egy trailer, amelyben a Six Invitational 2020 promóját tisztelhetjük, a két perces CGI videóban bemutatkozik a már korábban kiszivárogtatott Stadion pálya is. A korábban szebb napokat látott létesítményben különös versenyeket is rendeztek az operátoroknak, ami nem véletlen, hiszen ezzel reflektálnának az idei Négykarikás játékokra, illetve a Siegeben is megjelennek majd az olimpiai szerkók is.

Másrészt még ennél is érdekesebb információ, melyet a Ubisoft is megerősített időközben, amire nem árt felkészülni lelkiekben, a napokban feltárt Year 5 Pass. Az új évad valószínűleg februárban vagy márciusban indul útjára. Egy adathalászat következtében pedig az derült ki, hogy az eddigi 8 helyett csak 6 operátor érkezik 2020-ban. Ezen túlmenően az eddig megszokott bónusz crediteknek is búcsút inthetünk.

A közösségi menedzser elmondása alapján az erőforrásaikat a karakterek nagyüzemű gyártása helyett inkább a rendszerre és az újabb funkciók létrehozására fordítják. Több ingyenes eseményre számíthatunk, további átdolgozások várhatóak, és a gameplay sem marad érintetlen. Minden további információt majd a február 7. és 16. között Montrealban megrendezett Six Invitational 2020 alkalmával osztanak meg a rajongókkal.

Ti örültök ennek az iránynak?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!