Hirdetés

Hivatalos: Idén csak 6 operátort kapunk a 8 helyett!

Egy leak szerint, melyet időközben a Ubisoft is megerősített, az új Battle Passban némileg megváltozott a kínálat, emiatt a megszokott nyolc operátor hatra csökken a Year 5 alatt.

Hirdetés

Egyrészt jött egy trailer, amelyben a Six Invitational 2020 promóját tisztelhetjük, a két perces CGI videóban bemutatkozik a már korábban kiszivárogtatott Stadion pálya is. A korábban szebb napokat látott létesítményben különös versenyeket is rendeztek az operátoroknak, ami nem véletlen, hiszen ezzel reflektálnának az idei Négykarikás játékokra, illetve a Siegeben is megjelennek majd az olimpiai szerkók is.

Másrészt még ennél is érdekesebb információ, melyet a Ubisoft is megerősített időközben, amire nem árt felkészülni lelkiekben, a napokban feltárt Year 5 Pass. Az új évad valószínűleg februárban vagy márciusban indul útjára. Egy adathalászat következtében pedig az derült ki, hogy az eddigi 8 helyett csak 6 operátor érkezik 2020-ban. Ezen túlmenően az eddig megszokott bónusz crediteknek is búcsút inthetünk.

A közösségi menedzser elmondása alapján az erőforrásaikat a karakterek nagyüzemű gyártása helyett inkább a rendszerre és az újabb funkciók létrehozására fordítják. Több ingyenes eseményre számíthatunk, további átdolgozások várhatóak, és a gameplay sem marad érintetlen. Minden további információt majd a február 7. és 16. között Montrealban megrendezett Six Invitational 2020 alkalmával osztanak meg a rajongókkal.

Ti örültök ennek az iránynak?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • zsola0806 1 hónapja
  Kíváncsi vagyok így mennyi lesz az Year Pass ára, illetve majd a Battle Pass-é. Még nem volt Year Pass-om. Azzal 1 héttel korábban véglegesen megkapom az új operátorokat, vagy csak korábban vehetem meg?
  0 0 Válasz
  • dara_92 1 hónapja zsola0806
   Szeva, én a y4 passt vettem meg elsőnek. Úgy nézett ki, hogy kaptam r6 kreditet asszem 600at, az új operátorokat megkaptam amikor kijöttek a season-ök. Külön nem kell értük perkálni. Shopban valamivel olcsóbban tudsz skineket venni stb. Kb ennyi, de a battlepass rendszer nem tudom hogy fogja változtatni. A pass 30 euro volt, szerintem annyi lesz most is.
   0 0 Válasz
  • TZeus 1 hónapja zsola0806
   en tavaly a y3-at akartam, de veletlenul a y4-et vettem meg:D amugy megkapod egy hettel korabban az operatorokat! nem rossz amugy, de engem is erdekel majd, hogy olcsobb lesz-e igy, bar lehet feltoltik mas tartalommal, kitudja, lesznek meg erdekessegek a six invitational 2020 versenyen a bejelentesek teren szerintem!
   0 0 Válasz
   • Chutbert 1 hónapja TZeus
    Megneztem a trailert es mint valami 8 eves mutogattam asszonyak a "kedvenceim"...A BattlePass is egesz igenyesre sikeredett tetszenek a fegyver skinek, meg persze Hibana az orokszerelem.
    0 0 Válasz
  • Chutbert 1 hónapja zsola0806
   30 euro szokott lenni. En megszoktam venni messze a legtobb idom van jelenleg a jatekban, napi 2-8 jatek mellett nekem megeri.
   0 0 Válasz
 • Chutbert 1 hónapja
  Hat nekem ez nagyon tetszett es baromi hianypotlo is. Remelem, hogy tobb ilyen lesz, jo volt latni thermite/hibana kombot (leven ezek a Atk operatorjaim) es Doc/Mozzie is kellemes meglepetes volt. Mozziet en fiatalabbnak gondoltam.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?