Megjött az új esemény és hozzá a Battle Pass, amiben sok jutalom vár ránk!

Megjött az új esemény és hozzá a Battle Pass, amiben sok jutalom vár ránk!

A történelem legnagyobb R6S e-sport eseménye komoly extra tartalmat is magával hoz, az új pálya és játékmód mellett a Battle Pass is bekerült a játékba.

Belelendült a 2020-as évbe a Ubisoft is, Rainbow Six: Siegeben a legnagyobb versenyüket egy kellemes kis extra eseménnyel promózzák. A legújabb event, pontosabban frissítés magával hozott egy új pályát, ezzel együtt egy játékmódot, valamint felfedték a Battle Pass működési és jutalmazási rendeszért, és azt is láthatjuk, hogy mit kapunk az egyes szintekért.

Az új pálya & játékmód

Korábban már a szivárgásoknak köszönhetően felfedezhettünk elég sok részletet a Stadionnal kapcsolatban. Tulajdonképpen egy hatalmas foci stadionban építettek fel egy gyakorló pályát, és nagyjából a bombás játékmódot nyomhatjuk rajta. Egy kivétel mégis van, hiszen unranked meccsekről beszélünk, noha a ranked szabályai vonatkoznak rá, illetve ne feledjük a golyóálló üvegek megjelenését, melyek új taktikai lehetőségeket rejtenek. Néhány operátor kapott egy olimpiai szerkót is, ezért ne lepődjünk meg ha Blitz, Caveira, Hibana, Mozzie, Sledge vagy Thermite sportosabbra veszi a figurát. Minden operátor ingyenesen elérhető mindenki számára ezen a mapon.

Ez az esemény, ami a Road to Six Invitational Event nevet kapta, a következő öt héten át tart, értelemszerűen az év egyik legnagyobb R6S versenyéig.

Battle Pass

A Road to S.I. 2020 Battle Pass két részre bontható, van ingyenes és fizetős lehetőség benne. A 33 napig elérhető BP 35 szintet kínál, ez pedig 50 extra jutalmat jelent. Van köztük skin, különböző operátor felszerelés, charm és minden mi szem szájnak ingere.

Két verziót találunk, ha a pénztárcánkat is kinyitnánk:

  • Premium Track 1: 1200 R6 creditbe kerül alapból, de a Year Pass tulajdonosok 840 R6 creditért megvásárolhatják. Minden szinten kapunk valami jutalmat, ezen kívül pedig egy Light szett jár Sledgehez.
  • Premium Track 2: 2400 R6 creditbe kerül alapból, de a Year Pass tulajdonosok 1680 R6 creditért megvásárolhatják. Rögtön megnyílik az első 12 szint. Minden szinten kapunk valami jutalmat, illetve Hibanához és Caveirához odaadják a The Competitor, valamint Sledgehez a Light szettet.

A vásárlásokkal egyébként magát a Six Invitational 2020-as versenyt is támogatjuk, minden tranzakció 30%-át a Ubisoft a nyereményalapba továbbítja. A Battle Pass január 15-étől egészen február 16-ig érhető el.

Elég az ingyenes Battle Pass vagy költesz rá?
Tökéletes az ingyenes része!
Szívesen költök rá, ezáltal támogatom a versenyt!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!