Legizgalmasabb újdonságok a 2020-as CES-ről

RGB fényekben úszó szobától a 360 Hz-es monitorokig. Ez volt a 2020-as Szórakoztató Elektronikai Kiállítás, azaz a CES.

182 000 kilátogató csodálhatta meg élőben a 2020-as CES legizgalmasabb technológiai újdonságait, amik kicsit közelebb hozzák nekünk azt a jövőt, amit a mérnökök megálmodtak a tervezőasztaloknál. Az innovációk százaiból nehéz volt válogatni, de összeszedtük azokat az elektronikai ínyencségeket, amelyek felkelthetik a gamer és e-sport közösség érdeklődését.  

360 Hz-es monitor

A 240 Hz-es képfrissítés lassan a múlt ködébe veszhet, ha az NVIDIA és az ASUS piacra dobja az e-sportolók számára készített 360 Hz-es ASUS ROG Swift 360-as kijelzőt. Már csak vas kell alá, ami kipréseli a monitorból a maximum teljesítményt.

RGB fényekben úszó szoba

5.1-es hangszórókra emlékeztetnek az iBuyPower különleges kütyüi, amik ontják magukból az RGB fényeket. A 21. század videojátékosai már nem csak az íróasztalukat festhetik be a színek kavalkádjával, hanem az egész szobát.

Élethű pilótafülke

Ellopta a showt a Razer egyedileg épített szimulátora, amiben tényleg úgy érezhetjük, hogy egy valódi versenypályán szaggatjuk az aszfaltot. 202 fokban hajlított, Full HD projektorokkal felszerelt kijelzőn figyelhetjük a kanyarokat, miközben az út egyenetlenségeinek megfelelően pattog alattunk az ülés. A maximális élmény érdekében speciális biztonsági övekkel is beköthetjük magunkat, amik visszaadják, hogy milyen hatás éri a versenyzőket, amikor egy-egy féktávon jobban rálépnek a pedálra.

WC papír utántöltő mackó

A szükség nagy úr, de könnyedén tragédiába fordulhat, ha épp elfogy a WC papír. A meccs már kezdődik és nincs senki a lakásban, akinek odaszólhatnánk, hogy utánpótlásra van szükségünk. Ilyen esetekben nincs más dolgunk, mint a mobilapplikáción keresztül üzenni a Charmin Rollbotnak és már gurul is felénk a robotmackó. Ezek után már csak megemlítjük, hogy ugyancsak a Charmin megalkotta a SmellSense eszközt, ami figyelmeztető jelet küld a mobilunkra, ha valaki szagnyomot hagyott maga után az illemhelyiségben. 

További újdonságokért kattints a következő oldalra! 

Kézben tartható gamer PC

A Dell-Alienware UFO nem titkoltan a Nintendo Switch babérjaira szeretne törni, azonban a klasszikus Windows vonalat részesíti előnyben. Tulajdonképpen az UFO nem más, mint egy "gamer marokpc", amit hordozhatunk magunkkal és nem kell lemondanunk kedvenc PC-s játékainkról.

Legújabb középkategóriás videokártya

Nagy bejelentésekkel készült az AMD, de egyelőre be kell érnünk a Radeon 5600 XT-vel, ami a jövő héten érkezik a piacra. A középkategória új kihívója a GTX 1660 Ti ellen indul harcba és az árazása alapján jó esélyei vannak az NVIDIA egyik legjobb ár/érték arányú grafikus kártyája ellen.

300 Hz-es gamer laptop

A 360 Hz-es monitor mellett a 300 Hz-es gamer laptop kijelzője lehet az e-sportolók új kedvence. Az MSI GE66 Raider minden igényt képes kiszolgálni, amire egy gamernek szüksége van, legyen szó brutális teljesítményről vagy az elmaradhatatlan RGB színpompáról. Extraként még egy különleges festést is kapott, ami garantálja, hogy bárhol csapjuk ki az asztalra, rögtön minden tekintet a mi laposunkra szegeződik.

PlayStation 5 logója

Bár sokan várták, hogy az Xbox Series X hivatalos bemutatása után a Sony is újabb részletek árul el a PlayStation 5-ről, de csalódnunk kellett a legnépszerűbb konzolgyártóban. Mindössze egyetlen logót kaptunk, ami valljuk be, hogy még a kevésnél is kevesebb. Valószínűleg a nagyobb bejelentésre február 12-ig, a Sony saját eseményéig várunk kell.

Ti követtétek a CES 2020 eseményeit?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.