Hirdetés

Legizgalmasabb újdonságok a 2020-as CES-ről

RGB fényekben úszó szobától a 360 Hz-es monitorokig. Ez volt a 2020-as Szórakoztató Elektronikai Kiállítás, azaz a CES.

Hirdetés

182 000 kilátogató csodálhatta meg élőben a 2020-as CES legizgalmasabb technológiai újdonságait, amik kicsit közelebb hozzák nekünk azt a jövőt, amit a mérnökök megálmodtak a tervezőasztaloknál. Az innovációk százaiból nehéz volt válogatni, de összeszedtük azokat az elektronikai ínyencségeket, amelyek felkelthetik a gamer és e-sport közösség érdeklődését.  

360 Hz-es monitor

A 240 Hz-es képfrissítés lassan a múlt ködébe veszhet, ha az NVIDIA és az ASUS piacra dobja az e-sportolók számára készített 360 Hz-es ASUS ROG Swift 360-as kijelzőt. Már csak vas kell alá, ami kipréseli a monitorból a maximum teljesítményt.

RGB fényekben úszó szoba

5.1-es hangszórókra emlékeztetnek az iBuyPower különleges kütyüi, amik ontják magukból az RGB fényeket. A 21. század videojátékosai már nem csak az íróasztalukat festhetik be a színek kavalkádjával, hanem az egész szobát.

Élethű pilótafülke

Ellopta a showt a Razer egyedileg épített szimulátora, amiben tényleg úgy érezhetjük, hogy egy valódi versenypályán szaggatjuk az aszfaltot. 202 fokban hajlított, Full HD projektorokkal felszerelt kijelzőn figyelhetjük a kanyarokat, miközben az út egyenetlenségeinek megfelelően pattog alattunk az ülés. A maximális élmény érdekében speciális biztonsági övekkel is beköthetjük magunkat, amik visszaadják, hogy milyen hatás éri a versenyzőket, amikor egy-egy féktávon jobban rálépnek a pedálra.

WC papír utántöltő mackó

A szükség nagy úr, de könnyedén tragédiába fordulhat, ha épp elfogy a WC papír. A meccs már kezdődik és nincs senki a lakásban, akinek odaszólhatnánk, hogy utánpótlásra van szükségünk. Ilyen esetekben nincs más dolgunk, mint a mobilapplikáción keresztül üzenni a Charmin Rollbotnak és már gurul is felénk a robotmackó. Ezek után már csak megemlítjük, hogy ugyancsak a Charmin megalkotta a SmellSense eszközt, ami figyelmeztető jelet küld a mobilunkra, ha valaki szagnyomot hagyott maga után az illemhelyiségben. 

További újdonságokért kattints a következő oldalra! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • hun_hetek 4 hónapja
    Kiégtem ezen a mackón
    0 0 Válasz
  • Ghostrider 1 hónapja
    úristen micsoda fejlesztések
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés