Helyzetjelentés a legégetőbb hibákról, a Y5S1 sok mindenre megoldást kínálhat!

Helyzetjelentés a legégetőbb hibákról, a Y5S1 sok mindenre megoldást kínálhat!

Sok mindent javítottak az elmúlt időszakban, maradt viszont néhány idegesítő gond, amivel csak a következő hetekben vagy hónapokban tudnak majd mit kezdeni.

Frissítések környékén a Ubisoft mindig lázasan dolgozik a megoldáson, hogy minél kevesebb zavaró tényező maradjon a játékban. Persze nem mindig sikerül mindent megoldaniuk, de folyamatosan monitorozzák a klienst, illetve a közösség tagjai is elküldik a hibákat és napról-napra figyelmeztetik a fejlesztőket mire kellene odafigyelni.

Időről-időre közzétesznek egy közleményt, melyben feltárják milyen problémákkal küszködnek és egy közelítő időpontot is megadnak, hogy mikorra számíthatunk a javításra. És akkor az ismert hibák:

Battle Pass

Időnként a BP lassabban szinkronizál vizuálisan, de az is megtörténhet, hogy megakad a procedúra. Ezekben az esetekben nem elérhető a fejlődési ágat megjelenítő oldal. A játék újraindítása megoldja a dolgot és biztosítanak, ez csak vizuális hiba, mindent megkapunk és szinteződünk.

Dolgozonak a megoldáson, elsőként a UI-t szeretnék majd fejleszteni ezen a téren, azonban egy összetettebb frissítés csak a későbbiekben érkezik majd.

Hangzás

A Y4S2 során egy nagy adag problémát fixáltak, de ez nem volt elegendő. A különböző tereptárgyak miatt még mindig nem terjed megfelelően a hang. Nagyjából kész a tervük miként oldhatják ezt még, és várhatóan a Y5S1 patch elhozza a kívánt változtatásokat.

Újracsatlakozás

Azok a játékosok, akik disconnectelnek ranked meccsek alatt nehézségekbe ütközhetnek újracsatlakozás során, és előfordul egy átmeneti ban is büntetésként. A mostani DDoS támadások és a rendszer instabilitása miatt igyekeznek a Y5S1-re átvizsgálni és patchelni a helyzetet.

Törmelék

Még mindig megtörténik, hogy a barikádok törmeléke az ajtóknál és az ablakoknál beragad, emiatt egyes játékosok látóterét csökkenteni fogja és zavarja. A Y5S1 valószínűleg erre is megoldást jelent majd.

Benchmark

A játékban fellelhető Benchmark teszt, melynek futtatása során a szoftver felméri az erőforrásainkat, és adott beállítások mellett megmutatja hogyan futna a játék, a kiadó szerint elavult és ezt szándékoznak felújítani.

Operátorok eszközeinek elpusztítása

Ellentmondásosan lehet elpusztítani különböző pályákon az operátorok gadgetjeit. Dolgoznak egy rendszeren, ami ezt javítja majd, és ne lepődjünk meg, hogyha a Y5S1-gyel ez is megérkezik.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!