Életük teljesítménye: Taiga és a Liquid védekezése a Majorön megborította a közösséget!

Életük teljesítménye: Taiga és a Liquid védekezése a Majorön megborította a közösséget!

Naga pick ide vagy oda, a 72 perces őrületet végül a szenzációs védekezést bemutató Liquid megérdemelten nyerte a Virtus.Pro ellen, és jutott tovább a Lipcse Major alsó-ágának második fordulójába.

A Dota Pro Circuit 2019/20-as szezon második, a 2020-as év első Majorét Lipcsében rendezték, és a csoportmérkőzések után elindult a nagy téttel bíró rájátszás. Már ebben a szakaszban kiemelkedett egy mérkőzés, ugyanis az újjászerveződött Virtus.Pro a Team Liquid ellen egy felejthetetlen párharcot hozott össze. Miután egyikük sem csípte meg az első két hely valamelyikét a saját csoportjában az alsó-ágon folytathatták csak a küzdelmet. Szó szerint küzdelem volt, mivel mindkét együttes a legjobb formáját vette elő, és komolyan egymásnak feszültek.

A Liquidnél összejött a Disruptor, Naga páros, melléjük a Dark Willow, Slardar és Storm Spirit trió érkezett, a másik oldalon ennek leverésére az Enchantress, Tiny, Underlord, Lifestealer és Outworld Devourer ötös alakult meg. Igyekeztek az oroszok masszív hősöket hozni, hogy túléljék a Liquid kombóit, bár az ötödik pozíciós Enchantress egy kissé furán vette ki magát. Ettől függetlenül működött a dolog, mezőnyben teljesen egyenrangú partnerei voltak a folyamatosan farmoló Nagának és csatlósainak. Viszont high-groundra nagyon nehezen tudtak csak menni, aztán jöttek az utolsó percek, mikor három fontos hőst is kiszedtek a Radiant oldalról. A 2v5 elég rosszul nézett ki a Liquidnek, ők azonban nem adták fel, majd jött Taiga és az ő Dark Willow-ja mindent megváltoztatott. A gépágyú képesség az Aghanim miatt megfordította a csata menetét, pedig a VP már a trónt ütötte. Mindössze 280 életerő pontja maradt az Élet Fájának, de nem bírták befejezni, sőt csúnya árat fizettek érte, mindannyian odavesztek, visszavásárlásra pedig már nem volt lehetőségük és kikaptak.

Az év egyik legjobb meccsének már most kikiáltott összecsapás összefoglalóját itt nézhetitek meg - a legdurvább jelenet 70 perc 50 másodpercnél kezdődik:

A Lipcse Major állása jelenleg:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!