Megérkezett a Crossbow a CoD: MW-be: így tudod feloldani a fegyvert

Megérkezett a Crossbow a CoD: MW-be: így tudod feloldani a fegyvert

A hangtalan gyilkoláshoz újabb eszközt kaptunk a 2019-es Call of Duty Modern Warfare-ben.

A v1.13-as frissítés január 22-án élesedett a szervereken, amiben végre bemutatták a sokak által várt hangtalan gyilkolóeszközt, a számszeríjat. Mutatjuk, hogy pontosan milyen játékon belüli kihívás teljesítésével oldhatjátok fel ingyenes az új fegyvert!

Már hónapokkal ezelőtt kiszivárogtak a Crossbowról készült képek, de csak most vált hivatalossá, hogy a korábbi részekből ismerős különleges fegyver tényleg szerephez juthat a 2019-es CoD: MW-ben. A feloldásához mindössze annyi a dolgunk, hogy készítsünk egy loadoutot Marksman Rifle-lel, amire felpakoltunk egy Reflex Optic sightot. Ezek után 25 különböző meccsen, mérkőzésenként legalább 5 gyilkosságot kell szerezni ezzel a fegyverrel. A küldetéshez a Kar98k, az EBR-14 és az MK2 Carbine használható, mint a játékban jelenleg elérhető Marksman Rifle-ök. Talán a legegyszerűbb dolgunk az EBR-14-gyel van, de mindegyik fegyver alkalmas arra, hogy 5 fraget összeszedjünk egy meccs alatt.

Miután megszereztük a számszeríjat, irány a Gunsmith, ahol nyolc különböző kategóriában lehet módosítani a fegyvert. 

  1. Cable
  2. Arms
  3. Laser
  4. Optic
  5. Stock
  6. Underbarrel
  7. Bolt
  8. Perk

Az első tapasztalatok alapján kizárólag azok kezében lesz valóban halálos fegyver a Crossbow, akiknek nem kell a szomszédba menni egy kevés célzási képességért. A legnagyobb probléma a számszeríjjal, hogy minden lövés után értékes másodpercek telnek el, mire a karakterünk betölti az újabb nyílvesszőt. Ezért is ajánlott az Overkill perk, aminek segítségével két elsődleges fegyver lehet nálunk és nem csak a Crossbowra kell hagyatkoznunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!