Thorin hivatalosan is hadat üzent az ESL-nek

Thorin hivatalosan is hadat üzent az ESL-nek

Szerinte jobb kommentátorcsapatuk van mint az ESL-nek.

Az egész mizéria tavaly szeptemberben kezdődött a Pro Tour bejelentésével, ami csúnyán korlátozta volna a versenyeiben szereplő csapatok szabadságjogát ahhoz, hogy más megmérettetéseken is részt vegyenek. Az ESL vállalhatatlan feltételrendszerét a Valve sem hagyta szó nélkül.

Válaszként, a német versenyszervező cég egyik legnagyobb konkurense, a FACEIT bejelentette új ligáját, ami több szempontból is előnyösebb üzletnek tűnik a szervezetek számára. Thorin, mint a projekt arca, csúnyán beszólt az ESL-nek. Szerinte egy frontot már meg is nyertek, ugyanis a "B Site" jobb kommentátorokat alkalmaz, mint az ESL.

Emlékeztetnék mindenkit, hogy akik részesei a B Site ligának, azok nem vehetnek részt az EPL következő szezonjába. Meglátjuk, hogy kinél landol majd több és jobb csapat, de az biztos, hogy nekünk jobb kommentátori csapatunk. És még csak most jön a java!

A B Site képes havi 100 ezer dollár bírsággal is sújthatja a csapatokat, ha kiesnek a világ 20 legjobbja közül. Legalábbis Thorin és Dan Fiden (C9 elnöke) ezt mondta.

A tweetben idézet mondatok Richard Lewisszal folytatott élő beszélgetés közben hangzottak el, amit az alábbi videóban nézhettek meg. A diskurzusban azt is leszögezte Thorin, hogy ha konstans rossz teljesítményt büntetni fogj a liga, ha pl. valaki nem nyer hosszú ideig, akkor büntetést fog kapni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!