12 szettes kincsesládával egybekötött New Bloom mini Battle Pass érkezett!

12 szettes kincsesládával egybekötött New Bloom mini Battle Pass érkezett!

A mini Battle Pass végén vár minket a Treasure of Unbound Majesty, de a felhozatal nem valami erős.

Január 25-ére esik 2020-ban a kínai holdújév, és ezzel belépünk a patkány esztendejébe, bár azért reméljük a rat Dota nem tér ezzel együtt vissza. A Valve eme ünnep apropóján kedveskedni szeretne egy kicsit a kínai rajongóinak, meg persze minden játékos élvezheti a frissítést. A New Bloom névvel ellátott esemény ismét elérhető, ami tulajdonképpen egy mini szintezős Battle Pass-t takar. Néhány extra tartalmat szerezhetünk vele, a végén pedig egy különleges ládika vár mindenkit.

A Treasure of Unbound Majesty egyébként röpke 2,49 dollárért is elérhető a játékban, és 12 szettet tartalmaz. A legtöbb skin még mindig a TI9 kapcsán megjelenő dzsungeles témára hajaz, és a kincsesláda kinyitása után a következő hősökbe botlunk: Drow Ranger, Storm Spirit, Arc Warden, Kunkka, Visage, Dazzle, Undying, Dark Willow, Rubick, aztán ott van még a ritka Puck, nagyon ritka Legion Commander, és az extrém ritka Templar Assassin szerelés.

Az új és lebutított New Bloom esemény egészen február 3-ig elérhető, és a szintezés a legutóbbi Frostivushoz hasonlóan a győztes mérkőzések után történik. A meccsek közben használható petárda, fadekoráció, pacsi és egyéb extrákon kívül még egy ritka Nian couriert is levadászhatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!