Fontos CL selejtezőt vívnak csapataink a negyedik fordulóban!

Fontos CL selejtezőt vívnak csapataink a negyedik fordulóban!

Két magyar együttesnek is reális esélye van elérni a Challenger League előselejtezőjében a legjobb 16-ot, ami bejutást jelent a zárt kvalifikációba.

A Salamander és a WiLD szivárványos osztagok ma igen fontos mérkőzéseket játszanak az ESL Challenger League S11 nyílt selejtezőjében. Három kiíráson már túlvannak és jelen állás szerint a Salamander a 15., míg a WiLD a megosztott 41. helyen áll a táblázaton.

Eddig mindkét együttesnek a legjobb eredménye a 6 győzelem és 3 vereség, a zárt kvalifikáció eléréséhez pedig legalább ilyen vagy ennél jobb teljesítményre lesz szükségük most és a következő alkalommal is. Nem árulok zsákbamacskát, ha azt írom a top 10-ben minden selejtezőt figyelembe véve csak a 7:2-es aránnyal rendelkezők végeztek. Persze van némi csavar a dologban, mert a Buchholz-rendszert alkalmazzák fordulóról fordulóra, így a következő van érvényben a pontok kiosztása tekinteben: a számítás lényege, hogy ugyanazon eredmény értékesebb, ha erősebb versenyzők ellen érik el. Persze az elsődleges mutató még mindig a győzelem és vereség aránya, ettől függetlenül, ha jobb csapatokat sikerülne elverni, akkor több pontot lehet értük bezsákolni, és ez a végelszámolásnál sokkal többet ér.

Ha pedig érdekelne a menetelésük, akkor a visszatérő magyar adásban követheted a Salamander és a WiLD mérkőzéseit a kiváló kommentátorpáros B3RC1 és AdamB előadásában az alábbi csatornán 19 órától:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!