Három játékos is visszavonult a kétszeres világbajnok OG csapatából!

Három játékos is visszavonult a kétszeres világbajnok OG csapatából!

Csodával határos módon megnyerték a 2018-as The International-t, majd egy évre rá parádés címvédést hajtottak végre. Ez az ötös azonban a múltté.

Először a megszokott hírek érkeztek a kétszeres világbajnok OG háza tájáról, Anathan ‘Ana’ Pham bejelentette újbóli szünetelését, azonban most egy jóval hosszabb etapról van szó. A csapat közlése szerint nem tér vissza a 2020-as vb-re, és pontosan azt sem tudják mikor számíthatnak rá újra.

A legszomorúbb nyilatkozat viszont Jesse ‘JerAx’ Vainikka nevéhez fűződik, a világ legjobb support játékosa ugyanis végleg visszavonul. Elmondása szerint már inkább teherré vált számára az állandó versengés és a legmagasabb szinten való játék, ráadásul más kihívásokkal szeretne szembenézni a jövőben, ezért felhagy a profi karrierrel, a Dota 2-vel és távozik az OG-től.

A két játékos pedig lavinát indított el úgy látszik, mivel utánuk Sébastien ‘Ceb’ Debs is kiírt egy posztot, melyben arról tájékoztatta rajongóit, hogy visszalép az aktív játéktól. Ő nem távozik egyelőre, hanem a háttérmunkálatokban vesz részt és így próbálja segíteni a játékosok életét, legyen szó Dotáról vagy CS:GO-ról. Nem zárta ki, hogy egy nap visszatér és versenyezni fog, de egyelőre elképzelhetetlen az aktív szerepvállalása a Dota csapaton belül.

A végére egy olyan tréfáról is beszámolnék, ami nem is biztos, hogy 100%-ban poén, viszont most még nem tudni semmi biztosat. Az egyik Tweet alatt AdmiralBulldog is megjelent, a kommentjében pedig felajánlotta magát az OG-nek, mondván ő szabadon igazolható. Nem sokkal ezután N0tail írt ki egy sort Twitteren:

Ti szivesen látnátok a nagy visszatérő, 2013 világbajnokát AdmiralBulldogot az OG-ben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!