Rajongói ötlet: Ezzel az operátorral éles helyzetben akár habozhatunk is!

Rajongói ötlet: Ezzel az operátorral éles helyzetben akár habozhatunk is!

A különleges ötlet azon alapulna, hogy purhab vagy habszivacs anyaggal foltozná be a berobbandott vagy átlőtt falakat, és ebbe a drone lyuk is beletartozik.

Taktikailag a Rainbow Six: Siegeben látható rombolhatóság szinte minden játékon túltesz. Az, hogy sehol sem lehetünk 100%-ig biztonságban mindkét oldalra vonatkozik, legyen szó támadóról vagy védőről. A Ubisoft frissítései alapján az látszik, hogy igyekeznek folyamatosan újabb és újabb counter operátorokat is megalkotni, persze időnként van olyan karakter, akinek kevesebb igazi ellensége van.

A védők, ha le akarnám egyszerűsíteni, abból élnek, hogy borsot törnek az ellenfél orra alá és megakadályozzák őket minél több módszerrel az előrenyomulásban. Egy dologra viszont talán nincs nagyon eszközük, a belőtt vagy berobbantott lyukakra, ide értve most a drone hole-okat is. Időnként persze nekik is jól jön, mert minél többet látnak, annál több információt tudnak szerezni a másik csapatról. Viszont vannak olyan helyzetek mikor nagy veszély forrás rájuk nézve egy kisebb vagy nagyobb lyuk a falon. Sőt továbbmegyek, ezeknek a befoltozásán túl, milyen lenne, ha akár egy hatchet is be tudnánk tömni. Egy ilyen ötlettel rukkolt elő egy rajongó, kitalálta ugyanis a Flicken névre hallgató német operátort:

A felszerelését látván semmi különlegesbe nem botlunk, egyedül a képessége, ami igazán figyelemre méltó. A leírás szerint egy habtöltő - vagy púrhab - pisztolya lenne, amivel be tudná foltozni a kisebb-nagyobb lyukakat. A Maverick által égetett résektől kezdve, a drone hole-okon keresztül, az ajtó és a barikádok alatt látható réseket is beleértve, de még a hatcheket (csapóajtókat) is betömhetné. Alapból 3 tubussal kezdene, hatchek esetében viszont rögtön kettőt használna el. A hab megköt és szilárd lesz, viszont ezt át lehetne ütni vagy lőni.

Szerintetek jó ez az ötlet?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!