Hirdetés

Összeroppant a kritikák alatt a Blizzard: automatikusan visszautalják a W3: Reforged árát

A teljes összegre igényt tarthatnak az elégedetlenkedő játékosok.

Hirdetés

Katasztrofálisan nyitott a Warcraft 3: Reforged, ami még súlyosabb lett, ahogy teltek a napok. A Blizzard játéka megdöntötte a negatív kritikák rekordját, ezért nem volt mit tennie a cégnek, beadták a derekukat és visszatérítik mindenkinek a videojáték árát, aki benyújtja az egyszerűen kitölthető "refund kérvényt"!

A meghunyászkodást mutatja, hogy játékórától függetlenül lehet kérni az automatikus refundot a Battle.net supportján keresztül, ami azt jelenti, hogy akár végigjátszás után is visszaadja a teljes vételárat a cég. A kiégett rajongók közül többen úgy fejezték ki csalódottságukat, hogy létrehozták a "hivatalos" Warcraft 3: Refunded oldalt, ami tökéletesen összefoglalja a leghangosabb kritikákat.

A rajongók nem tudtak elmenni olyan tények mellett, mint a kampány alatt lejátszott cutscene jelenetek szörnyű minősége, a technikai problémák és a Blizzard által hangoztatott "komplett újragondolás" teljes hiánya. Ezek csak a legfőbb pontok a lavinaszerűen mindent elsöprő negatív visszajelzésekből, ami még mindig nem a problémák vége. A Blizzard elég komoly célokat tűzött ki a W3: Reforgeddal kapcsolatban, ugyanis 2020 elején bejelentették, hogy StarCraft II-ben és Warcraft 3: Reforged-ban útjára indítják a Pro Tour versenysorozatot, amiből utóbbiban 200 000 dollárt osztanak szét a legjobbak között.

A borzalmas rajt után kíváncsian várhatjuk, hogy mi lesz az e-sportligából ezek után, ami az RTS műfajt régi hírnevét állíthatta volna vissza. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te visszakéred a Warcraft 3: Reforged árát?

 • 0 %
 • 0 %
 • 21 %
 • 79 %
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • nagyonjo33 4 hónapja
  Nekem az elejétől kezdve nem nyerte el a tetszésem, csupán abban reménykedtem végig hogyha megjelenik a reforged akkor az alap játék ingyenes lesz. (Mint ahogy a starcraft remsterednél). Nem tetszik ez a felújított grafika az eredetinek megvolt a maga sajátos rajzolt színvilága amit nagyon nem sikerült átemelniuk az új realisztikusabb texturákkal.
  0 0 Válasz
  • Loemifar 4 hónapja nagyonjo33
   Valószínű a Blizzard is rájön majd arra, hogy nem ezt az irányt kell erőltetni.
   0 0 Válasz
 • EndeMorke 4 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • EndeMorke 4 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?