Összeroppant a kritikák alatt a Blizzard: automatikusan visszautalják a W3: Reforged árát

Összeroppant a kritikák alatt a Blizzard: automatikusan visszautalják a W3: Reforged árát

A teljes összegre igényt tarthatnak az elégedetlenkedő játékosok.

Katasztrofálisan nyitott a Warcraft 3: Reforged, ami még súlyosabb lett, ahogy teltek a napok. A Blizzard játéka megdöntötte a negatív kritikák rekordját, ezért nem volt mit tennie a cégnek, beadták a derekukat és visszatérítik mindenkinek a videojáték árát, aki benyújtja az egyszerűen kitölthető "refund kérvényt"!

A meghunyászkodást mutatja, hogy játékórától függetlenül lehet kérni az automatikus refundot a Battle.net supportján keresztül, ami azt jelenti, hogy akár végigjátszás után is visszaadja a teljes vételárat a cég. A kiégett rajongók közül többen úgy fejezték ki csalódottságukat, hogy létrehozták a "hivatalos" Warcraft 3: Refunded oldalt, ami tökéletesen összefoglalja a leghangosabb kritikákat.

A rajongók nem tudtak elmenni olyan tények mellett, mint a kampány alatt lejátszott cutscene jelenetek szörnyű minősége, a technikai problémák és a Blizzard által hangoztatott "komplett újragondolás" teljes hiánya. Ezek csak a legfőbb pontok a lavinaszerűen mindent elsöprő negatív visszajelzésekből, ami még mindig nem a problémák vége. A Blizzard elég komoly célokat tűzött ki a W3: Reforgeddal kapcsolatban, ugyanis 2020 elején bejelentették, hogy StarCraft II-ben és Warcraft 3: Reforged-ban útjára indítják a Pro Tour versenysorozatot, amiből utóbbiban 200 000 dollárt osztanak szét a legjobbak között.

A borzalmas rajt után kíváncsian várhatjuk, hogy mi lesz az e-sportligából ezek után, ami az RTS műfajt régi hírnevét állíthatta volna vissza. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te visszakéred a Warcraft 3: Reforged árát?

  • 0 %
  • 0 %
  • 22 %
  • 78 %