K&H MNEB S2: Mutatjuk az első osztályozó kupa továbbjutóit!

K&H MNEB S2: Mutatjuk az első osztályozó kupa továbbjutóit!

R6S-ben, CS:GO-ban és League of Legends-ben megvan az első négy továbbjutó!

Elindult a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonjának osztályozó kupája három játékban. League of Legends-ben, CS:GO-ban és Rainbow 6: Siege-ben a versenyezni vágyó játékosok és csapatok szombaton 14 órától vágtak neki az összecsapásoknak, a tét az első négy közé jutás volt, ugyanis ők vívják ki a jogot a zárt körben való részvételre, ahol már a ligába való bejutás a cél. Nézzük is az eredményeket!

Rainbow 6: Siege

17 csapat indult el a kupán, és találunk jó néhány ismerős nevet, szervezetet a továbbjutók között. Az iPon THR úgy tűnik, jó érzékkel igazolt R6S csapatot, hiszen egyből bejutottak a Top4-be. Tavaly a THR résztvevő volt az alapszakaszban, de nyert meccs nélkül fejezték be a szezont. Ugyanezt mondhatja el magáról a Budapest Five is, itt a játékosainak egy része az ex-Nice Gaming -> Grim Ravens -> BP5 útvonalon érkezett ide a selejtezőbe és vette gond nélkül az akadályt. A másik két bejutó a Team Plague és a Looking For Org, előbbi szervezete ismerős lehet, nem csak R6-ból, tavaly a LoL bajnokságot meg is nyerték. Utóbbi pedig úgy tűnik, épp szervezetet keres.

Továbbjutók: iPon THR, Team Plague, Budapest Five, Looking for Org

Ágrajz ITT

League of Legends

League of Legends-ben 23 csapat indult el szombaton, de a top4-be bejutóknak könnyű dolguk volt- Simán hozta a 2-0-át a negyeddöntőben a One Piece, a Grim Ravens és a Lion Attitude, utóbbiban Malacko személyében címvédőt is köszönthetünk, hiszen tavaly a Plague csapatában játszott. A Grim Ravens-re pedig azért lesz érdemes figyelni, mert az a Noizr az edző, aki a Plague-et győzelemre vezette az első szezonban. A negyedik bejutó csapat a THR, akik tavaly elképesztő menetelés után, végül az utolsó meccsen csúsztak le a döntőről.

Továbbjutók: Grim Ravens, Lion Attitude, One Piece Esports, Team Horizon Reapers

Ágrajz ITT

CS:GO

Ahogy az várható volt, CS:GO-ban volt a legnagyobb az érdeklődés, 39 csapat nevezett és indult el az osztályozó kupán. A népszerűség nem véletlen, 4 éve nem játszottak ennyien a CS:GO-val, mint mostanában. A szétesett Gamerzone tagjai, köztük Hussar és arbie vették a legkönnyebben az akadályt, Orgless néven nyomták le az osztályozót. A LvL Up csapata a fiatal tehetségekből összerakott Budapest Five Youngsterst győzte le 2-1-re, de Necrotic és a Forintosok is megizzadt a győzelemért, ez utóbbiak is 2-1-gyel jutottak a legjobb 4 közé.

Továbbjutók: Orgless, LVL Up Esport, Forintosok, Necrotic

Ágrajz ITT

Ha esetleg lemaradtál az első osztályozó kupáról, ne csüggedj, van még három, az első egyből holnap! Jelentkezzetek ITT.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Indulsz a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság osztályozó kupáin?

  • 38 %
  • 62 %