Utolsó küldetések: A hétvégén véget érnek a K&H MNEB S2 nyílt selejtezői, ne maradj le róluk!

Utolsó küldetések: A hétvégén véget érnek a K&H MNEB S2 nyílt selejtezői, ne maradj le róluk!

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Rainbow Six: Siege ligája visszatért, szóval itt az ideje, hogy felszereld a csapatod és elvállaljatok egy újabb küldetést.

Készítsd fel a csapatod, mert indul a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonja, ahol a tét a dicsőségen túl több, mint 3 millió Ft! Két selejtező már lezajlott és 8 együttes már biztosította a helyét a zárt kvalifikációban, azonban további kiadó helyek várnak még gazdára. Itt az ideje sisakot és fegyvert ragadni a virtuális térben, és harcba szállni, hogy megmutassátok kik a legrátermettebb operátorok az országban. 

Az MNEB-en Magyarország legjobb Rainbow Six: Siege együttesei hétről-hétre küzdenek majd az ország első számú e-sport bajnokságában! Ha úgy érzed te vagy a következő bajnok, kisujjadban van minden karakter, úgy lősz, mint Tell Vilmos, kívülről fújod a pályákat, akkor itt az ideje, hogy egy magasabb szintre lépj! E-sportolni már egyáltalán nem lehetetlen Magyarországon, a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság pedig tökéletes lehetőséget ad arra, hogy megismerje az ország a nevedet.

Az idei liga selejtezőiről, az osztályozókupáról, a nevezésről és a szezonról, valamint magáról a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságról a legfontosabb információkat megtudhatod az alábbi videóban, vagy elolvashatod ebben a cikkben.

Rengeteg szép pillanattal gazdagodott a magyar Rainbow Six: Siege közösség a K&H MNEB első szezonja során, így biztosra vehetjük, hogy ez a következő felvonásban sem lesz másképp, hiszen a bajnokság mérkőzéseit az Esport1 profi stábja fogja élőben közvetíteni, így a legnagyobb lövések, c4-ek és defuse-ok is a történelem részévé válnak majd. Legyél te is a részese és írd te a történelmet, ne habozz látogass el az ESL MNEB kupaoldalára, és add le a nevezésedet még ma az mneb.esport1.hu weboldalon. Jó néhány hely még mindig kiadó a zárt kvalifikációra!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!