Indul az új bevetés, regisztráljatok és jelentkezzetek a K&H MNEB S2 nyílt selejtezőire!

Indul az új bevetés, regisztráljatok és jelentkezzetek a K&H MNEB S2 nyílt selejtezőire!

A tavalyi izgalmas szezon után egy még szorosabb évad következik, a selejtezőkre pedig elindult a nevezés, így most bárkik megmutathatják, hogy ők lehetnek a legjobbak hazánkban.

Újra itt a lehetőség, hogy megmutassátok Magyarországnak, hogy Ti vagytok a legjobb Rainbow Six: Siege játékosok. A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonjának osztályozó kupái hamarosan elrajtolnak, összesen négy selejtezőn vívhatjátok ki magatoknak a jogot, hogy a zárt kvalifikáción diadalmaskodjatok a többi továbbjutó felett!

Első lépések

Ha összeállt a csapat, akkor két felületen kell regisztrálnotok. Először az ESL oldalán kell létrehoznotok egy Rainbow Six: Siege csapatot, amibe felviszitek az összes játékost azzal a névvel, amivel szerepelni fog az éles mérkőzéseken. Miután megvagytok az ESL-es regisztrációval, kérjetek rajtengedélyt minden játékosnak, amit ezen az oldalon tehettek meg. Kövessétek az egyértelmű utasításokat és jelöljétek be a lap alján, hogy az R6-ban szeretnétek learatni a babérokat!

A csapatok összesen hét játékost indíthatnak a K&H MNEB-en, öt kezdőt és két cserét. A 16 év alattiak sajnos nem indulhatnak a bajnokságban, a 16-18. év közöttieknek szülői engedélyt kell kérni, amit visszaigazoló e-mailben kaptok meg a regisztráció után. 

A csapattagok közül legfeljebb ketten szerepelhetnek nem magyar állampolgárként a bajnokságban, de nekik is rendelkezniük kell valamilyen európai állampolgárságot igazoló okmánnyal. Csapattagok cseréjére lehetőség van a selejtezőkön mindaddig, amíg a csapat nem jutott be a zárt selejtezőbe, vagyis az osztályozó kupa döntőjébe. Amint sikerült valamelyik selejtezőn top 4-ben végezni, onnantól nincs lehetőség új játékosok igazolására.

Jelentkezés

Összesen két hétvégén, négy kvalifikáció vár rátok, amin kivívhatjátok magatoknak a jogot, hogy elinduljatok az osztályozó kupa döntőjében.

  1. selejtező: 2020. február 8. szombat, 14:00-tól -> Nevezés
  2. selejtező: 2020. február 9. vasárnap, 14:00-tól -> Nevezés
  3. selejtező: 2020. február 15. szombat, 14:00-tól -> Nevezés
  4. selejtező: 2020. február 16. szombat, 14:00-tól -> Nevezés

Az osztályozó kupa döntőjét, vagyis a zárt kvalifikációt 2020. február 22-23-án rendezik.

Egyéb információk

A formátum minden selejtezőn Bo1 lesz a negyeddöntőkig (Top 8), vagyis egyetlen győztes mérkőzésig tartanak a párharcok. A Top 8-ban Bo3-as összecsapásokra készüljetek, vagyis két győzelmet kell megszerezni ahhoz, hogy megváltsátok jegyeteket az osztályozó kupa döntőjére, ugyanis minden selejtezőről a legjobb négy csapat jut tovább. A mérkőzések mindig az aktuális update-ben zajlanak, keressétek fel az Esport1.hu R6 rovatát a legfrissebb frissítésekkel kapcsolatos hírekért. A nyílt selejtezőket mindenki streamelheti saját csatornára, de kötelező a 3 perc delay és a banner használata.

Az MNEB első szezonjának fináléjában Győrben a WiLD 2:0-ára legyőzte az akkor még RIFT néven induló ellenfelüket. Előbb Oregonon tudták le gyorsan 7:2-re a meccset, majd egy nagyon kiélezett csatában zárták le a szezont, 8:6-ra diadalmaskodtak Club House-on. A korábbi bajnokok biztosan készülnek a címvédésre, és lesz egy-két komoly kihívójuk is, de akár új, eddig ismeretlen játékosok is felboríthatják az erősorrendet. Ez csak rajtatok múlik, szóval regisztráljatok, nevezzetek és legyetek Ti a 2020-as év K&H MNEB R6 bajnokai!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!