Hat csapat maradt versenyben az egymillióért, és a magyar közvetítés sem marad el!

Magyar játékos nem lesz a végjátékban, SirBoss ugyanis kiesett a G2-val, de 6 együttes még versenyben maradt a Six Invitational 2020 3 milliós eseményén, amiről magyar közvetítést is láthattok.

Az év első és egyben legnagyobb rendezvényén a világ legjobb 16 csapata indult el, a majd egyhétnyi küzdelem után viszont már csak 6 együttesnek maradt esélye elhódítani a trófeát. A Six Invitational 2020 legizgalmasabb mérkőzéseit február 14-16. között rendezik, és mindegyikről lesz magyar közvetítés a három nap alatt. Az elmúlt napok tömény akciói után a felső-ágon a Team SoloMid és a Spacestation néz farkas szemet egymással a döntőben, míg az alsó-ágon az utolsó eséllyel a DarkZero vs Ninjas in Pyjamas és a Fnatic vs BDS Esports csapatai élhetnek.

A felső-ágon lévő két együttes már egyszer találkozott egymással, a B csoportban szoros mérkőzésen akkor a Spacestation győzött 2:1-re egy nullás hátrányból, így egy komoly visszavágóra van kilátás. A NiP korábban a magyar játékossal, SirBossal felálló G2 Esportsot búcsúztatta, a BDS Esport pedig a brazil MIBR-t ütötte ki a tornáról. Az egyedüli európai ötös, a DarkZero, valamint a Fnatic a felső-ági elődöntőből érkeztek és bár megszorongatták a TSM és az SSG duóját, de végül nem volt esélyük a diadalra, itt viszont már nem hibázhat egyikük sem. A tét nem kevesebb, mint 3 millió dollár, az összdíjazásból az első helyezett 1 millióval gazdagodik a trófea mellett.

Ezen a tornán nem csak a játékosoké a főszerep, itt mutatja be a Ubisoft a Year 5 első nagy frissítésének az újításait, de a hype vonatot már elindították, felfedték az új Operation nevét - Void Edge -, és bemutatták a két legújabb operátort - Iana & Oryx -, bár ez még csak egy kis ízelítő belőlük:

Bővebben a tartalomról majd február 16-án a Six Invitational 2020 fináléjának napján beszélnek, ekkor láthatjuk miket tudnak az új karakterek, és milyen további újításra számíthatunk. Természetesen a magyar közvetítésből ez sem marad ki, ezért mindenkit arra bátorítok, hogy kövesse a legizgalmasabb meccseket a legjobb kommentátor csapattal:

A menetrend:

A drop:


A közvetítés helye:

Nézd meg Rainbow6HU élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki nyeri a Six Invitational 2020 versenyt?

  • 80 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 6 %
  • 9 %
  • 6 %