Újabb hazai Rocket League siker, top 10-es globális rangot ért el egy magyar játékos

Újabb hazai Rocket League siker, top 10-es globális rangot ért el egy magyar játékos

Az MTK Budapest Rocket League játékosa nemzetközi szinten is kiemelkedő eredményt rakott le az asztalra.

A magyar Rocket League e-sport legnagyobb durranása volt 2019 őszén, hogy az MTK Budapest e-sport szakosztálya nyitott a Rocket League felé is, és egyből leigazolták hazánk játékosainak krémjét; CokeHUN-t, Negsy-t, ProfessorvF-et és Richmondot. A srácok erősen kezdték MTK-s karrierjüket, rögtön be is húztak egy győzelmet lengyel barátainknál.

A profi körülmények azonban még több eredményt vonzanak, a srácok nemrég a legjobb 48 között zárták az RLRS kvalifikációit is, valamint második helyet hoztak el a Nicecactus Esport-management versenyén a spanyol Galaxy Bang csapata ellen.

Ami viszont ennél is fontosabb, hogy CokeHUN nemrég bekerült a Doubles formátumban küzdő játékosok élvonalába, egész pontosan neki volt a 10. legmagasabb MMR-je ebben a kategóriában világszerte.

CokeHUN az eredményéről így nyilatkozott:

"Az elmúlt pár hétben úgy érzem sokat tudtam fejlődni. Ennek legfőbb oka az lehetett, hogy sokkal jobban élveztem a játékot, így több kedvem is volt játszani, mint előtte. Ez az eddigi legmagasabban rangsorolt helyezésem, sikerült megdöntenem az előző szezonban felállított 2000 MMR-es csúcsomat, aminél még a mai napig nem volt jobb magyar pozíció. Eddig közel 6000 órát játszottam ezzel a formátummal, és nem is tervezem a közeljövőben abbahagyni. Amilyen nehéz bekerülni a top 10-be, olyan könnyű kiesni onnan pár meccs alatt." - írja az MTK.

A Rocket League-ről nemrég írtunk egy hosszabb elemző cikket, amiben megnéztük, hogy hol tart a játék 5 év elteltével, és milyen hatással volt rá, hogy az Epic Games felvásárolta a fejlesztőjét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!