Így vészeld át a Valentin-napi felhajtást, ha igazi gamer vagy

Így vészeld át a Valentin-napi felhajtást, ha igazi gamer vagy

A Valentin-nap körüli hype minden évben egyre nagyobb, de néhány jó ötlet segíthet átvészelni ezt a "rózsaszínben úszó cukiságtengert".

Február 14-e a szerelmesek ünnepe. Ez egy nagyon szép gondolat, de sokan úgy tartják, hogy a Valentin-nap igazából csak egy hatalmas reklámfogás, ami a potenciális vásárlókat költésre buzdíthatja. Ha te is kétségek között hánykolódsz ezen a napon, akkor fogadd meg tanácsainkat, amikkel átvészelheted a kritikus órákat!

A könnyebb tájékozódás érdekében fejezetekre bontottuk a tanácsainkat, amik segíthetnek neked a legkülönbözőbb élethelyzetekben.

Boldog párkapcsolatban élsz és a barátod/barátnőd is gamer

Ebben az esetben könnyű a dolgod, mivel számtalan lehetőség közül válogathatsz a videojátékok világában. Megajándékozhatod kedvesed egy új skinnel vagy játékkal, továbbá vásárolhatsz neki apróbb kiegészítőket is, amikről mindig te juthatsz az eszébe. Ha szeretnéd összekötni a Valentin-napi ajándékozást más ünnepnappal (születésnap, névnap, évforduló), akkor nagyobb dolgokban is gondolkozhatsz, mint például egy rózsaszínben pompázó laptop.

Ha nem szeretnétek túlságosan sokat költeni és inkább a kanapén töltenétek az egész hétvégét, akkor itt az alkalom, hogy kipróbáljatok néhány co-op videojátékot. Odavagytok a könnyedebb témákért? Akkor csapjatok le a Stardew Valley-re! Mindenetek a rejtvényfejtés? Irány a Portal 2 különleges világa! Elképzeltétek már, hogy milyen közösen megszökni egy börtönből? Ne keressetek tovább, ott a Way Out! Rengeteg nagyszerű multis játék közül válogathattok, amik között biztosan találtok olyat, ami passzol a stílusotokhoz és érdeklődési körötökhöz.

Boldog párkapcsolatban éltek, de a barátnőd/barátod nem gamer

Nem dől össze a világ akkor sem, ha tűz és víz vagytok a videojátékok tekintetében. Nagyszerű alkalom nyílik ilyenkor arra, hogy megnézzetek néhány filmet és sorozatrészt, sőt akár belevethetitek magatokat a társasjátékok világába is. Kétszemélyes címekből is Dunát lehet rekeszteni, érdemes körbenézni a legnagyobb oldalakon, ha ötleteket kerestek. 

Ha szeretnéd megragadni a rózsaszín köd mámorát, akkor itt az ideje, hogy bevezesd párodat a gaming világ rejtelmeibe. Nem kell kiszórni a pénztárcád teljes tartalmát, nagyszerű ingyenes videojátékok várnak rátok.

Akkor sincs probléma, ha már unjátok az összebújást, mivel a legtöbb gamer bár tárt karokkal várja a szerelmespárokat. Kedvezményes koktélokkal, társasozási lehetőséggel és más élményekkel gazdagodhattok, ha felkeresitek valamelyik egységet. Akár szabadulószobába is ellátogathattok, mivel egyre csavarosabb feladványokkal tartanak titeket lakat alatt, amiket tényleg kihívás megoldani. 

A következő oldalon további ötletek várnak rátok!

Egyedülálló vagy és szeretnél kimozdulni

Nem kell kétségbeesni, ha elkerült eddig Ámor nyila, mivel társaság nélkül is találhatsz kikapcsolódást a Valentin-napi fergetegben. Vannak olyan helyszínek az országban, ahol kifejezetten Anti-Valentin-napot tartanak, ami azt jelenti, hogy a pár nélkül érkezők kapnak kedvezményes italokat és más akciókat. Előfordulhat, hogy pont egy ilyen eseményen találod meg életed szerelmét, aki hasonló felfogással rendelkezik a világ egyik legnépszerűbb ünnepéről.

Félreértés ne essék, nem arra bátorítunk titeket, hogy tűzzel-vassal üldözzétek a romantikus dolgokat. Mindenki másképp szeretné eltölteni ezt a felhajtást, amit ki is használnak a gamer ipar legnagyobb szereplői, legyen szó a videojátékok kiadóiról és az egyes fejlesztőkről. 

Egyedülálló vagy és nem szeretnél kimozdulni

Mindenkinek saját döntése, hogy milyen módon tölti el a szabadidejét, ami ebben az esetben pont a Valentin-napi hétvégével esik egyben. Különleges akciók keretében több játékra is lecsaphatsz, ha szeretnél valami új dolgot telepíteni a PC-dre. Látogass el a Reddit - Game Deals fórumára, ahol garantáltan megtalálsz minden limitált ajánlatot.

Érdemes végigböngészni a kedvenc periféria- és hardvergyártók oldalait, mivel nem csak rózsaszín cuccokból rendeznek ezen az ünnepen leárazásokat. Ha sikerül átrágnod magad a nagyon pink halmokon, kifoghatsz egy-egy jobb ajánlatot, amivel felújíthatod a gépedet, hogy utána maximális grafikán pörgesd a GTA V-öt.

Eleged van az egészből, nem is létezik Valentin-nap

Természetesen nem vagyunk semmi jónak az elrontója, így ha szeretnéd szabotálni a Bálint-napot és minden hozzáfűződő eseményt, terméket és emberi magatartást, akkor hajrá. A döntés a te kezedben van, de ne sértsd meg semmilyen módon azokat, akik nem értenek veled egyet. Lehet, hogy valakinek bejön a rózsaszín fejhallgató, mások szívesen turbékolnak a Voice Chaten. Ha nem szeretnéd, akkor nem kell ezekről tudomást venni, sőt akár te magad is kizárhatod a zavaró tényezőket. 

Utolsó jó tanácsként fogadd meg azt, hogy a Valentin-naptól függetlenül szeresd azt, akivel megosztod a mindennapjaid. Nem csak február 14-én szabad a barátodat/barátnődet megajándékozni egy virággal, esetleg egy finom vacsorával, az év többi napján is megérdemli ezt a figyelmet. Arra sincs szükség, hogy a legdrágább órával/porcelán étkészlettel lepd meg a kedvesed, egy aprócska ajándék is ugyanolyan jól esik számára. Erre tökéletes terepet biztosít a gaming világ, ahol rengeteg lehetőség nyitott a számodra, hogy kifejezd szereteted és rajongásod a másik iránt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!