K&H MNEB S2: ezek a csapatok jutottak tovább az utolsó osztályozó kupáról

K&H MNEB S2: ezek a csapatok jutottak tovább az utolsó osztályozó kupáról

12 csapat örülhetett a nap végén, ők biztosan ott lesznek az osztályozó kupa döntőjében.

Az utolsó osztályozó kupának ismét sikerült megmozgatnia Magyarország LoL, CSGO és R6S játékosait. Az indulóknak mindent bele kellett adniuk a mérkőzésekbe, mivel egyetlen hiba a búcsút jelentette a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságról. A nagyobb neveknek már sikerült kvalifikálniuk magukat a döntőre, így a kevésbé ismert játékosok meccselték le egymás között, hogy melyikőjük érdemes arra, hogy a legjobb 16 között szerepelhessen a következő hétvégén.

League of Legends

Egyetlen szorosabb párharc alakult csak ki a negyeddöntőkben, a másik három Bo3 sima 2-0-val végződött. A MAGYAROK URA és a KmK eSports-LOL először indult osztályozó kupán, de ennél többre nem is volt szükségük, könnyedén bejutottak a legjobb négy közé, ezzel megváltották jegyüket a döntőre. A DFgs Diamond Fighters és a Turbó Törpék többször is próbálkoztak a múltban, de a szerencse nem pártolt az ő oldalukra. Most kijött nekik a lépés, így velük is találkozhattok az osztályozó kupa döntőjében.

Továbbjutók: A MAGYAROK URA, KmK eSports-LOL, Diamond Fighters, Turbó Törpék

Teljes ágrajzért kattintsatok ide

Rainbow Six Siege

A KmK egyszer már továbbjutott az osztályozó kupasorozatban, de játékoscsere miatt újra selejtezniük kellett. A harmadik fordulóban nem, de az utolsóban sikerült ismét top 4-be jutniuk Robzáéknak. Mellettük az MNEB, a TeT Trophy R6S és a GoasHax játékosai örülhettek, utóbbi csapat a kizárólag hölgyekből álló Titanium Cloud e-Sports gárdája felett diadalmaskodott a mindent eldöntő negyeddöntős Bo3-ban.

Továbbjutók: KmK, MNEB, TeT Trophy R6S, GoasHax

Teljes ágrajzot itt érhetitek el

Counter Strike: Global Offensive

A legtöbb jelentkező ezúttal is CSGO-ban volt, de csak négy csapatnak adatott meg az a lehetőség, hogy a sikerben úszkáljanak. A manageYself az előző fordulóban az utolsó pillanatban bukott el, ezúttal nem bízták a véletlenre és átgázoltak ellenfeleiken. A Phoenix Reborn sosem jutott még tovább a második körön, ezúttal azonban sikerült beverekedniük magukat az elődöntőbe. Két 16-14-es győzelemmel szerezte meg a top 4-es pozícióját a spotlight, velük is találkozhattok a döntőben. Negyedikként a lucidreams ötöse verekedte be magát a legjobbak közé, két kiélezett meccsen múlták felül a bikapeek gárdáját.

Továbbjutók: manageYself, Phoenix Reborn, spotlight, lucidreams

Teljes ágrajzért ide bökjetek

Folytatás február 22-23-án, amikor már élő közvetítésen szurkolhattok kedvenc csapataitoknak az E1TV prezentálásában!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!