"Elszántak vagyunk és rengeteget dolgozunk, hogy minél jobb eredményt érjünk el a K&H MNEB-en"

Egy feltörekvő csapat, amely sikerre éhes, és megmutatná hogy elszántsággal és kitartással meg lehet valósítani a célokat is. Elbeszélgettünk a Rainbow6 együttessel, a Nevermore Gaminggel.

Egyre több csapat jön létre itthon, ahogy a Rainbow Six: Siege is egyre inkább teret hódít a világban és kishazánkban is. A versenyzés kecsegtető a játékosok számára, mivel egyre több helyen mutathatják meg a tudásukat és a nyeremények mértéke is fokozatosan növekszik. A pénz és a dicsőség mellett a bizonyítási vágy is dolgozik bennük, és talán ennek köszönhetően is alakult meg a Nevermore Gaming, amely a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságban betörne az élmezőnybe. Előbb azonban még a zárt selejtezőkben kell bizonyítaniuk, de nem lesz egyszerű dolguk, hiszen a második szezonban csak 4 hely kiadó a már bejutott együttesek mellett. Az NmG megszületése óta némi változáson már átestek, viszont sikerült megtalálniuk azt az ötöst, akivel nekivágnak az előttük álló kihívásoknak. Legyen szó nemzetközi vagy hazai megmérettetésről, a Nevermore Gaminget nagy bizonyítási vágy fűti, de vajon mi rejlik a szervezett mögött és mire számíthatunk tőlük?

Mutasd be egy kicsit a Nevermore Gaming játékosait, mik a legnagyobb erősségeik?

"A játékosok: Majsai “FL45H” Mátyás, Tóth “AD9M” Ádám, Szarvas “ForDeer” Tamás, Magyari “hoze” Márk, Tóth “Harrow” László

Az erősségeknél nem térnék ki egyénekre, mert akkor egy egész könyvet tudnék írni róluk. A legnagyobb erősségük viszont az, hogy egy igazi csapattá kovácsolódtak össze és ez a felállás egy teljes egésszé vált. Az elszántságuk és kitartásuk fiatal koruk ellenére példaértékű és örülök, hogy megismerhettem őket. Rengeteget dolgozunk, hogy eljussunk ahova szeretnénk."

Miért választottátok a Nevermore Gaminget? Mit lehet tudni róluk?

Azért választottuk őket, mert az alapítókkal jó baráti viszonyban vagyunk, hogy mit lehet tudni róluk azt idézném tőlük:

“A Nevermore Gaming igazából egy baráti társaság nagy álmokkal és ambíciókkal, hogy egyszer talán a szenvedélyük lesz a munkájuk. Az NmG három fővel alakult meg, Carrow, Adamito és The Crow. Ők hárman 4 éve ismerkedtek meg Overwatch-ban, ahol szorosabb barátság alakult ki köztük és létrejött a Nevermore Gaming alapötlete. A későbbiekben egy R6 meccs során találkoztak az e-sportoló fiúkkal is, akik később csatlakoztak az alakuló Nevermore Gaminghez. Bár az NmG inkább casual szinten játszik, ezért a személyiségükkel szeretnének érvényesülni. Hamarosan nem csak külön utakon, hanem egy közös NmG-s csatornára költöznek mindannyian, ahol a fő pillérek a szórakoztatás és egy jó hangulatú közösség kialakítása lesz. Emellet az NmG vezér elve az ESL csapat támogatása céljuk elérésében, hogy mindenki lássa azt a potenciált, ami a srácokban van, a rengeteg edzést, kitartást és erőt.”

Ott voltatok a legutóbbi Challenger League nyílt selejtezőin, mennyire volt számotokra erős a mezőny, milyen tapasztalattal gazdagodtatok?

"A top 16ból 9 vagy 10 csapattal is volt szerencsénk játszani, akiktől nagyon sokat tanultunk, rávilágítottak kisebb- nagyobb hibáinkra, amiket folyamatosan korrigáltunk.
Természetesen erős mezőny volt, de minden percét élveztük és rájöttünk, hogy jóval előrébb járunk, mint mi azt gondoltuk, így mindenképpen pozitívan tudunk rá visszatekinteni."

Jelenleg még épül a csapat vagy már fix felállással mentek neki a versenyeknek?

"A main lineup az fix, viszont keresünk még 1 cserét legalább, valamint egy elemzőt és edzőt is."

Elindultatok a K&H MNEB S2 selejtezőin is, mik a tapasztalatok eddig? Mit jelentene számotokra egy ilyen országos versenyen képviselni az NmG-t?

"Igen, a 3. selejtezőt sikerült megnyernünk amiért büszke vagyok a srácokra, nagyot mentek. Az első két kvalifikáción sajnos nem sikerült felpörögnünk a megfelelő fordulatra, így ott BO3-aknál kiestünk. Ezúton is szeretnék gratulálni az LFO, illetve N6 csapatának. Ezután kicsit magunkba kellett nézni, a fejekben egy kis rendet rakni és tiszta fejjel neki menni az utolsó selejtezőknek. Szerettük volna a nagyobb nevű ellenfeleink ellen megmutatni, hogy mit tudunk de ezzel most várnunk kell, amíg találkozunk megint.
Mindenképpen fontos számunkra az, hogy K&H MNEB-en meg tudjuk mutatni magunkat illetve, hogy megismerjenek minket minél többen, mivel most akarunk egy komolyabb szervezetté válni. Úgy gondolom ehhez a legjobb út a K&H MNEB itthon."

Hosszútávú célokban mi szerepel? Magyarországon a legjobb lenni vagy minél hamarabb elérni a nemzetközi szintet?

"A következő Challenger League szezonba való bejutás a célunk, illetve az MNEB-en minél jobb helyezést elérni és jó meccseket játszani Magyarország legjobb csapataival."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!