Tudott róla, hogy csalóval játszik, ezért bannolták D0cC-ot FACEIT-en!

Tudott róla, hogy csalóval játszik, ezért bannolták D0cC-ot FACEIT-en!

Egy hónapos eltiltást kapott a fiatal holland játékos.

Emlékeztek D0cC-ra? Ha a holland játékos nincs is előtettek, a hozzá kapcsolódó, elég meredek sztorik biztosan megragadtak. Sokáig csalózták, aztán kiderült, hogy nem az, sokáig várták, hogy ő legyen az ZywOo, de az még nem történt meg, sőt, bannolták a FACEIT profilját.

D0cC 2017-2018 környékén tűnt fel FACEIT-en, ahol elképesztő eredményekkel zárta mindegyik, még a vesztes meccseit is. Hamar elhíresült arról, hogy egyáltalán nem beszél, emiatt pedig sokan csalónak is bélyegezték. Az egész odáig fajult, hogy hiába jutott be az FPL-be, az ottani játékosok kizárták őt.

Elmondása szerint szülei nagyon vallásos emberek, nem szerették ha játszott, ő pedig még kiskorú volt akkor, így inkább azt választotta, hogy nem beszél ingame. Később, bármennyire is meredeknek tűnik elsőre a sztori, ez bebizonyosodott, D0cC LAN körülmények között is megállta a helyét és folytatta FACEIT-es karrierjét.

Egy időben arról is lehetett hallani, hogy talán a Sprout csapatához igazol, ami mindenképpen nagy előrelépés lett volna a fiatal holland számára. Ez nem történt meg és azóta sem talált magának olyan csapatot, ami szintlépést jelentene a karrierjében. 

Jelenleg a Defusekids ötösét erősíti, akik ismerősek lehetnek a közelmúltból, hiszen a Salamander ellenük játszotta azt a mérkőzést, aminek a győztese továbbjutott a FLASHPOINT európai zárt selejtezőjébe. Mint tudjuk, a Salamander sikerrel vette a Defusekids jelentette akadályt.

A legfrissebb hír D0cC-ról pedig elszomorító, bannolták a FACEIT profilját. Nem kell megijedni, nem azért mert mégis kiderült, hogy csaló, azért kapott eltiltást mert tudatában volt annak, hogy egyik meccsét csalóval játssza. Mindez azt jelenti, hogy március 19-ig elbúcsúzhat a FACEIT profiljától, ami persze nem egy hosszú idő, ennél sokkal fájóbb az, hogy az egyik legtehetségesebb fiatal jelenleg, mégsem tett semmit, amikor rájött, hogy csaló van a csapatában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!