Hirdetés

Megőrült a matchmaking: plusz/minusz ezer MMR pont járhat egy meccs után!

Az elmúlt hetekben többen is arról számoltak be, hogy elképesztő módon növekedett vagy éppen csökkent a MMR pontszámuk egyes meccsek után.

Hirdetés

Az új frissítés alaposan felborította az eddig látott játékmenetet, a neutral itemek beépítése a mindennapi meccsekben önmagában nem egyszerű feladat. Erre tesz rá egy lapáttal, hogy egyre többen számolnak be arról, hogy elképesztő furcsa számot találnak a profiljukban a Core vagy Support role mellett.

Az OG újdonsült játékosa Saksa például arról számolt be hitetlenkedve, hogy plusz ezerrel nőtt az MMR pontja, de ő maga sem érti miért történhetett ilyesmi.

Azóta a tweetet már törölték, viszont további furcsaságokról is beszámoltak a játékosok, és akadt olyan is, aki "csak" plusz vagy mínusz 500 MMR változásnak volt szemtanúja.

Minden esetben akkor fordult elő a glitch, ha a meccs végén a Dota 2 kordinátor éppen offline üzemmódra kapcsolt vagy ha egy frissítés kiadása után játszott valaki. Győzelem és veregé esetén az eddigiektől eltérően hatalmas mennyiségű MMR került jóváírásra vagy levonásra. Sokak szerint ez azért van, mert a szerverek ilyen esetben igyekeznek feldolgozni és szinkronizálni az adatokat, de folyamatosan hibába ütköznek, ezért minden esetben hozzáadták vagy kivonták az MMR-t. Egyelőre a Valve nem kommentálta az esetet és arról sincs információnk, hogy megjavult volna-e szép csendben a helyzet, de remélhetőleg utánajárnak majd a fejlesztők a rejtélynek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?