Biztató hírek: különválhat a solo a party meccskereséstől!

Biztató hírek: különválhat a solo a party meccskereséstől!

Nem csak ebben a játékban égető probléma, viszont ha minden igaz elkezdett dolgozni a megoldáson a Ubisoft.

Az R6S akkor a legkirályabb, ha az eredeti ötlet alapján toljuk, öt fős csapatok egymás ellen. Ezt most nem kell félreérteni, a Terrorist Huntot kivéve mindig így csatázhatunk, viszont a matchmaking rendszerben akár egyedül is útnak indulhatunk mmr létrát mászni. A hangsúly a csapaton van, hiszen ismeretlenek is kerülhetnek egymás mellé és bár harcolhatnak vállvetve, de nagyobb az esély egy jó meccsre és a jobb teljesítményre, ha minél több embert ismerünk az oldalunkon. És bizony, ha nincs éppen online egyetlen pajtásunk sem, de nem bírunk a vérünkkel, akkor irány a solo keresés. Viszont ilyenkor elég gyorsan nagy hátrányban érezhetjük magunkat, főleg ha egy öt fős baráti társasággal találjuk szembe magunkat. Ez pedig frusztrációt szülhet és sajnos szül is a játékon belül.

Ez a téma ráadásul egyre inkább foglalkoztatja a közösséget, és a megoldás sürgetése miatt a Ubisofthoz már egyre többen juttatják el segélykérő hívásaikat. Persze voltak olyanok is, akik rögtön valamiféle ötlettel álltak elő, ami működhet a jövőben. Volt olyan javaslat, miszerint el kell szeparálni az egyedül keresőket. Aztán ott volt az öt fős csapatok csak egymás ellen mehetnének rankeden elképzelés. Az első azt takarja, hogy ha soloban keresünk, akkor csakis ugyanilyen beállításokkal játszani kívánó egyénekkel dobhatna össze a rendszer.

Hiába hallatta a közösség a hangját, változás nem igazán történt, egészen eddig. Egy üzenetre ugyanis reagált a kiadó, miután egy rajongó kifejezte bánatát, és azt kérte legyen különválasztva az öt fős party a solo kereséstől.

A Ubisoft válaszolt, és ezek szerint tudomásuk volt erről a dologról, mostanra viszont már a fejlesztőkhöz is eljutott a dolog. Ez egyelőre még nem vehető készpénznek, de mindenképp hatalmas előrelépés, mivel a fejlesztők tényleg igyekeznek odafigyelni a közösséget érintő problémák orvoslására, még akkor is, ha nem mindig tűnik ez így. Vajon a solo és a party különválasztása megosztaná a közösséget is, esetleg zavaró lenne a ranked meccskereséssel töltött megnövekedett idő? Ti mit gondoltok erről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik az ötlet?

  • 92 %
  • 8 %