Vasárnap indul a K&H MNEB PUBG kupasorozata, nevezz az első fordulóra

Vasárnap indul a K&H MNEB PUBG kupasorozata, nevezz az első fordulóra

Március 1-én 14:00-kor a PUBG Airlines harcba viszi a K&H MNEB játékosokat.

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság a második szezonban hét e-sport játékot sorakoztat fel, ezek között pedig természetesen az első szezonhoz hasonlóan ott van a PUBG is. A battle royale játék ezúttal egy teljesen új, sokkal izgalmasabb lebonyolítási formát fog követni, ahol összességében 16-nál is több csapatnak van lehetősége versenybe szállni már most vasárnaptól a fődíjért. Az új formátumról bővebben olvashattok az alábbi cikkünkben:

Nincs azonban túl sok idő tétlenkedni, a K&H MNEB PUBG versenye holnaptól kezdetét veszi, a csapatok 14:00-tól mérethetik meg magukat az első nyílt selejtezőn. A nyílt selejtező legjobb 16 csapata bejut a jövő hét pénteken kezdődő, első zárt selejtezőbe, ahol már a nagy döntőbe jutásért gyűjthetnek pontokat a játékosok.

Ne maradj le semmiről, minden kihagyott selejtező egy elszalasztott lehetőség elpazarolt pontokkal. A K&H MNEB PUBG kupasorozat a dicsőségen túl több mint 2.500.000 Ft összdíjazással is várja a játékosokat. 

A 2019-es első szezonban rengeteg elképesztő pillanatot élhettek át mind a játékosok, mind a nézők, most pedig újra itt a lehetőség arra, hogy szerves része legyetek ezeknek a pillanatoknak. A nevezéshez látogassatok el az mneb.esport1.hu weboldalra, illetve az ESL oldalára, és írjatok e-sport történelmet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!