Megfogadta IceFrog tanácsát, ezért kirúgták és most emléket állított neki!

Megfogadta IceFrog tanácsát, ezért kirúgták és most emléket állított neki!

James "2GD" Harding új játékában emlékezett meg IceFrogról, és elmesélt egy sztorit vele kapcsolatban.

James "2GD" Harding nevét talán sokaknak nem kell bemutatnom, de aki nem ismerné, érdemes róla tudni, hogy egy kiváló házigazda és műsorvezető volt a Dota 2-es közösségen belül. Több nagy versenyen is feltűnt korábban, és a Valve egyik kedvenc személyisége volt, egészen a Shanghai Major-ig. Az akkor történt "incidens" hatására maga Gabe Newell intézkedett, aki egy váratlan húzással kirúgta. Sőt, nem csak szimpla felmondás volt ez, azon a rendezvényen nem túl szalonképes jelzővel illette őt a kiadó atyaúristene.

2GD az új játékának, a Diabotical bemutatójának alkalmával röviden elmesélte ezt az esetet az ő szemszögéből is. Az FPS cím egyébként az ő agyszüleménye, melyet profi Quake és más e-sportolók közreműködésével fejlesztettek ki. A történetre visszatérve, megmutatta, hogy az egyik pályán maga IceFrog is helyet kapott. Az egyik falra felfestettek egy jégkockába zárt békát, valamint melléírták a "Be Yourself" szlogent, majd elárulta miért állított neki emléket:

"IceFrog azt mondta nekem, amikor felvettek a Shanghai Major stábjába, csak legyek önmagam. Megfogadtam, tényleg önmagamat adtam és, mint kiderült éppen ezért rúgtak ki."

Az érdekessége a múltnak, hogy a Shanghai Major produkciója elég gyengére sikeredett, sok hibával. 2GD jelenléte viszont üde színfoltja volt az adásnak, sokan imádták a bohókás megoldásait a késések és egyéb problémák kereszttüzében. A fejesek viszont nem így látták, ezért eltávolították a kínai rendezvényről és többet nem is kapott állást ekkora volumenű eseményen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!