K&H MNEB LoL Fantasy Team - 1. hét: domináltak a KmK játékosai

Nagyszerű teljesítménnyel lepte meg a mezőnyt a KmK Esports csapata.

Hétről hétre bizonyíthatják tudásukat és tehetségüket Magyarország legjobb csapatai. A K&H MNEB LoL első hetét három gárda zárta hibátlan mérleggel, nem véletlen, hogy a Fantasy Teamet is az ő játékosaik alkotják. A Team Plague, a Wonder Stag és a KmK jelenleg vezeti a tabellát, amiben hatalmas szerepet játszottak legjobbjaik. Így néz ki a K&H MNEB League of Legends Fantasy Team az első hét teljesítményei alapján!

Top - MarineHBS (WSE)

26-os KDA-jával Marine az egész MNEB második legjobb statisztikájával rendelkezik, csak csapattársa, Sanyadau előzi őt meg. Renektonnal és Ornnal játszott az ex-WiLD játékos az első héten és mindkét mérkőzésen dominálta ösvényét. A toposok közül Marine farmol a legjobban, miközben a gyilkosságokból is aktívan kiveszi a részét (54,2 %-os KPA).

Jungle - Paresz (Team Plague)

KDA-ban elmarad ugyan Sanyadautól, de a Grim Ravens csapatát gyakorlatilag egyedül elintézte. Ez a brutális teljesítmény intő jel lehet minden ellenfél számára, nem lenne meglepő, ha Lee Sin minden esetben tiltásra kerülne a Plague ellen.

Mid - Tadeusz (KmK)

Kiemelkedő KDA, aktív szerep a killekben és két AD hős. Így lehetne összefoglalni a jelentős rajongótáborral rendelkező mides első hetét. Renektonnal és Pantheonnal sem félt bemenni a harcok közepébe, ennek ellenére vigyázott arra, hogy ne ajándékozzon gyilkosságoat az ellenfél csapatának.

Bot - yaztrom (KmK) és SaRgAbArAcK (KmK)

A mihaibaros - Geller és a hextasy - Matebuff páros is nagyot játszott, de a KmK-s srácok teljesítménye mellett nem lehet elmenni. Senna + Trundle és MF + Brand összeállításokkal büntették az ellenfél csapatát, ami két győzelmet eredményezett az első héten.

A Fantasy Team minden héten megújul, a csapatokon múlik, hogy képesek lesznek-e delegálni játékosokat a K&H MNEB LoL alapszakaszának legjobbjai közé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!