Napokon belül érkezik Steamre a Borderlands 3, hatalmas akcióval húzhatjátok be

Napokon belül érkezik Steamre a Borderlands 3, hatalmas akcióval húzhatjátok be

Azok is örülhetnek, akik nem kedvelik az Epic Games Store-t.

Nem mai darab már a Borderlands 3, de Steamre még csak most teszi be a lábát a világ talán legnépszerűbb looter-shooter szériájának 3. számozott folytatása. Az Epic Games Store-on aratott sikerek után szinte biztos, hogy a Valve platformján is népszerűségi csúcsokat dönthet majd, mivel jelentős akcióval kínálják nektek a BL 3-at.

Borderlands 3 - Steam

Mindössze 29,99 euróért, azaz 10 000 forintért vesztegetik a játékot, ami soknak tűnhet, de több tízórányi tartalmat tuszkoltak bele a Gearbox Software fejlesztői. Az alap változaton kívül Digital Deluxe Edition és Super Deluxe Edition kiadásokban érhető el a BL 3, ezekért azonban már jobban zsebbe kell nyúlni. 

A kedvezményes árak március 20-áig élnek a Steamen, utána visszatér minden régi kerékvágásba. A Borderlands 3 2019. szeptember 13-án érkezett meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Stadiára. Átmenetileg a GeForce NOW kínálatában is elérhető volt a program, azonban a 2K Games és az NVIDIA együttműködése a napokban véget ért. Ezzel az Activision és a Bethesda után újabb nagy kiadó játékait veszítette el a streaming szolgáltató. Hogy mikor kerülhetnek vissza ezek a programok a szolgáltatásba, arról még egyelőre nincs információ. Az NVIDIA és a kiadók a háttérben komoly üzleti megállapodásokon dolgoznak, aminek végső nyertesei ti, azaz a játékosok lehetnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te lecsapsz a Steames Borderlands 3-ra?

  • 25 %
  • 0 %
  • 75 %
  • 0 %