Átvette a vezetést  a Budapest Five! - K&H MNEB R6S 2. forduló összefoglaló

Átvette a vezetést a Budapest Five! - K&H MNEB R6S 2. forduló összefoglaló

Egyeduralkodó a Budapest Five, egyedül ők tudtak duplázni két hét alatt.

Múlthéten meglehetősen a papírforma szerint alakult a K&H MNEB Rainbow Six: Siege első fordulója. Egyedül a Volgare tudta meglepni ellenfelét, 7-5-ös végeredménnyel tudták belopni a győzelemért járó 3 pontot a Necrotic elől. Most is voltak elsőre egyhangú meccsnek tűnő párosítások, de szerencse ma sokkal szorosabb meccseket játszottak a csapatok.

Salamander 6:6 WiLD MultiGaming (Kafe Dostoyevski)

Operátor tiltások

  • Salamander: Thatcher, Mira
  • WiLD: Goyo, Capitao

Egy igazi rangadóval kezdtük a napot. A WiLD címvédőként érkezett a meccsre, a Salamander viszont a CL-be is bejutott, ha valakik, akkor ők felvehették a kesztyűt a WiLD játékosaival szemben. A pálya sokkal jobban kedvezett a védő játékosoknak, ezen az oldalon pedig a Salamander kezdett.Ennek megfelelően H3dsuték meg is szerezték az első kört, még ha nehézkesen is, hiszen 3v5-ből kellett megfordítaniuk a helyzetet.

Bár nem támadott rosszul a WiLD, helyzetüket egyszer sem tudták pontra váltani. Három körnek is el kellett telnie ahhoz, hogy az a WiLD megszerezze első körgyőzelmét. Végül 2 kört sikerült támadniuk, ezen a pályán ez mondhatni a kötelező. Innen még meg lehet fordítani az eredményt, de csak minimális hiba fér bele.

A második félidőben viszont őrületes lendületet vettek csonkiék. 4-1-ről ki tudtak egyenlíteni, az utolsó körökben viszont oda-vissza pattogtak a fragek és a pontok is. Ennek az lett az eredménye, hogy a két csapat nem tudta eldönteni a küzdelmet, 6-6-os végeredménnyel döntetlent játszottak.

LvLUP Esport 1:7 Budapest Five (Club House)

Operátor tiltások

  • LvLUP: Maverick, Echo
  • BP5: Montagne, Mira

Múlthéten a BP5 könnyedén gázolt át ellenfelén, az akkor még a Necrotic színeiben játszó LvLUP játékosai viszont meglepetésre, de kikaptak a Volgare ötösétől. Bár hatalmas potenciál van az LvLUP felállásában, a mérleg nyelve inkább a BP5 felé billent előzetesen.

Olyannyira, hogy gyakorlatilag esélyt sem adtak ellenfelüknek. Megvoltak ugyan az LvLUP momentumai, 1 kört be is tudtak védeni, de összességében a BP5 játékosai uralták a pályát.  Többször is voltak emberhátrányban, de a firepower végül mindig a BP5 oldalán volt. Szinte minden helyzetet meg tudtak fordítani és végül 7-1-re nyerték meg a mérkőzést.

Illés Akadémia Spirit 2:7 Team Plague (Border)

Operátor tiltások

  • IAS: Thatcher, Echo
  • Plague: Nomad, Mira

Az első héten mindkét csapat megsemmisítő vereséget szenvedett el ellenfelétől. A Plague és a Spirit is egyike volt azoknak a csapatoknak, akik 1-7-es végeredménnyel kaptak ki első mérkőzésükön a K&H MNEB Ranbow Six: Siege bajnokságán. Egyik alakulat sem tudta megmutatni a benne rejlő potenciált, itt volt az alkalom, hogy erre most sor kerüljön és megmutassák a játékosok, hogy mit is tudnak.

Hibátlan körrel kezdte a Plague a támadó köreit, embert sem veszítettek az Illés Akadémia ellen a mérkőzés első körében. A további összecsapások viszont nagyon szorosak voltak. Egyik csapat sem tudott igazán nagy előnyt kiépíteni az első félidőben, de Borderen pontosan erről szól a játék.

Fej-fej mellett haladtak a csapatok a meccsen első felében, a végén viszont úgy alakult, hogy a Team Plague pontosabban játszott, minimalizálni tudták a hibákat. A védekező Plague bitang védelmet állított fel a pálya minden részén. Egységesen fragelt a csapat, Solid viszont kiemelkedett társai közül, ő volt a legeredményesebb az egész szerveren. Végül 7-2-es végeredménnyel zsebelte be első három pontját a Team Plague.

Nevermore Gaming 7:2 Volgare (Border)

Operátor tiltások

  • Nevermore: Montagne, Mira
  • Volgare: Thatcher, Echo

Korábbi mérkőzéseik alapján talán a Volgare ötösét jósolhattuk erősebbnek, különösen, hogy végül Border lett a pálya. Ezen a helyszínen korábban már megmutatta a Volgare, hogy mit is tud a Nevermore Gaming játékosai ellen. 

Ezúttal viszont a Nevermore kezdett erősebben, 50 másodperc alatt máris kétfős emberelőnyben találták magukat. Az első kör további része, azért gazdag volt Volgare fragekeben is, de végül a Nevermore nyerte meg az első pontot. A továbbiakban azért megjött a Volgare is a pályára. Többször is képesek voltak megfordítani a kört, miután a Nevermore a legtöbbször megszerezte a nyitót.

A félidőben 4-2-es Nevermore vezetéssel fordultak a csapatok és nagyon úgy tűnt, hogy innen nem tud majd visszajönni a Volgare. Amennyire szoros meccset vártak a K&H MNEB nézői és kommentátorai is a két csapat találkozásától, pontosan annyira volt végül ez a Nevermore Gaming mérkőzése. Bravúrosan játszottak és a félidei két körös előnyükből egy 7-2-es győzelmet tudtak összelőni maguknak.

Ne feledjétek, hogy jövőhéten is lesz K&H MNEB, a megszokott időkben, a megszokott csatornákon követhetitek majd a kedvenc bajnokságotokat. Fontos kiemelnem, hogy az Esport1.hu weboldalán is nézhetitek a meccset, miközben pontokat is gyűjtötök. Ezeket a pontokat aztán a Piacon válthatjátok be értékes nyereményekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!