K&H MNEB LoL 6. meccsnap összefoglaló: újra kikapott a Plague, szárnyal a Grim Ravens

K&H MNEB LoL 6. meccsnap összefoglaló: újra kikapott a Plague, szárnyal a Grim Ravens

Ahogy az várható volt, a Wonder Stag Esports csapata újabb győzelmet söpört be.

Pihenni nincs idő, ismét mérkőzésnapra ébredhettek a K&H MNEB League of Legends alapszakaszának játékosai. A párosítás magában hordozta, hogy itt vérfürdőre van kilátás. Következik a 6. forduló összefoglalója!

Illés Akadémia Spirit vs Team Plague

Tiltások: Lee Sin, Rek'sai, Syndra, LeBlanc, Azir, Leona, Thresh, Senna, Fiora, Pantheon

Hiába indult jól a mérkőzés a Plague számára, Escik vezetésével új erőre kapott az Illés Spirit ezen a mérkőzésen is. A lengyel légiós Orianna után Ziggszel farmolta el magát és hatalmas sebzése mindig jókor érkezett a csapatharcokba, vagy a minionok eltakarítására. Malacko nagyon aktívan játszotta körbe a lane-eket, Ekkoval nem volt rest bemenni akár több ember közé is. Lybrix tankossága és fejlesztett tárgyai a late game-ben is segítették a Spiritet. Hiába volt többször is jó Coatpustmain Flash + Taunt kombója, nem követték őt csapattársai. Mihaibaros és sk1nzor is a messzi távolból figyelhette, ahogy szép lassan BENZZ elkezdi dominálni a párharcot. A Spirit lövész a mindent eldöntő pillanatban Flashét nem menekülésre, hanem támadásra használta, ezzel megszerezte csapatának a győzelmet. 2-0-s hetet zárt a Spirit és elkezdte a hosszú hajrát. A Plague 0-2-vel zárta a hetet, egyre messzebb kerültek a nagy riválistól, a WSE-től.

Győztes: Illés Spirit 

Wonder Stag vs KmK

Tiltások: Ryze, Cho'gath, Jarvan IV, Yasuo, Kassadin, Braum, Taric, Ornn, Pantheon, Karthus

Ahogy azt már megszokhattátok a WSE (ex-WiLD) játékosaitól, az első 15 percben átadták a mérkőzés irányítását az ellenfelüknek. Egyedül Meight volt az, aki Tadeuszon fogást talált, de a KmK ezt az áldozatot kész volt meghozni a korai előny érdekében. Aztán a 17. percben beindult az akció az alsó ösvényen, Meight és Sanyadau kiválóan érkezett Matebuffék segítségére. Innentől megtört valami a KmK-ban és teljesen összeomlottak. A WSE fokozatosan darálta be őket, amiben a legnagyobb szerepe Fakerdognak, azaz Meightnek volt. Nagyszerű játékot mutatott be a Crvena Zvezda midese, ezzel újabb strigulát véshet be a csapat a győzelmek oszlopába.

Győztes: WSE

Afterglow vs Royal Gamers

Tiltások: Kayn, Ornn, Garen, Cassiopeia, Xerath, Jax, Syndra, Senna, Wukong, Vladimir

Zsinórban három győzelemmel a háta mögött érkezett meg az AGW a Royal Gamers elleni Bo1-be, de a túl nagy nyomást nem tudták elviselni Túróstésztáék. Erik beválasztotta magának Kassadint, Murawodo és Túróstészta tankolt, Crytek és Libracz scale-elt amennyire tudott, de az RG túl jó early game-et épített fel magának. A Sylas jungle választás Frost számára tökéletesnek bizonyult, bátran vállalta fel a harcokat, amikből többségében ő került ki győztesen. Crytek és Kassadin mire igazán erős lehetett volna már véget is ért a mérkőzést. Frost és Sora nagyot játszott, elfáradt erre a meccsre a jó formában lévő AGW.

Győztes: Royal Gamers

Grim Ravens vs Team Horizon Reapers

Tiltások: Pantheon, Sett, LeBlanc, Braum, Lucian, Aatrox, Corki, Camille, Ornn, Cassiopeia

Talon middel és Quinn toppal próbált meglepetést okozni a nyeretlen THR, de Loxigar és Se7en nem bízta a véletlenre a dolgot. A francia légiós ismét egy neki komfortos assassin picket hozott el, amivel elképesztő teljesítményt tett le az asztalra. Egy-egy kisebb kiingás volt csak megfigyelhető a játékában, egyébként magabiztosan uralta az ösvényt és a csapatharcokat. A Kaszások közül  Edruban ott volt a potenciál, de az öt Ninja Tabi és a  két Guardians túl nagy falatnak bizonyult. Bár Frennát többször is elkapták Hiponix ultijával, a THR összességében mindig rosszabbul jött ki az 5v4 harcokból, mivel Se7en azt a luxust is megengedhette magának, hogy split pushol a meccs jelentős hányadában. A kritikus pillanatokban mindig ott volt a csapat segítségére, így a Grim Ravens viszonylag könnyed győzelmet aratott.

Győztes: Grim Ravens

A csapatok hat nap pihenő után folytatják küzdelmeiket a K&H MNEB-en. Kövessétek a mérkőzéseket jövő héten is élőben az Esport1 oldalán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!