PoPet mesterien mutat be jó néhány trükköt a játékban

PoPet mesterien mutat be jó néhány trükköt a játékban

A Rainbow Six: Siege az egyik legnehezebben elsajátítható FPS jelenleg, a Legion Leckékből viszont rengeteg fortélyt megtanulhatunk hazánk egyik legjobb játékosától.

A WiLD tősgyökeres játékosa bizony igyekszik otthon maradni, és nem árt, ha egyre többen követik az ő példáját a járvány miatt. Viszont otthon sem tétlenkedik, ugyanis a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia által útjára indított Legion Lecke sorozat egyik újdonsült előadója lett.

Az R6S pedig remek lehetőséget ad neki, hiszen számtalan olyan trükk létezik benne, amelyre talán nem mindenki gondolna. Elsőként érdemes a grafikai beállításokat áttekinteni, hiszen sok múlhat azon, hogy milyen hamar szereztek infót az ellenfélről. Általában mindent a legalacsonyabb értékre kell belőni, de van néhány kivétel, mint például a LOD Quality. Az első videóban PoPet elmagyarázza mi mit jelent.

Ezt követően jó néhány pályán mutat be érdekességeket, és ehhez leginkább az Impact gránátot, valamint a Claymoret használja. Club Houseon szemlélteti a fürdőszoba kifüstölését, illetve még azt is megtudhatjuk tőle, hogy miért lehet egy aprócska bullet hole (golyó által ütött lyuk) rettentően fontos. Sokszor nem is gondolná az ember, hogy egy parányi lukon keresztül mennyire meg lehet lepni az ellenfelet. A rövid, nagyjából másfél perces videókban sok érdekes információval ismerkedhettek meg az R6S-t illetően:

Legion Lecke #276

Legion Lecke #277

Legion Lecke #278

Legion Lecke #279

Legion Lecke #280

Legion Lecke #281

Legion Lecke #282

Legion Lecke #283

Legion Lecke #284

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!