K&H MNEB R6S - A második hét csapata: Öt kíméletlen játékos, aki nem kegyelmezett

A K&H MNEB S2 Rainbow 6 mérkőzései közül az egyik igazán szorosra sikeredett, a többi azonban könnyedén eldőlt. A közös a párosításokban mégis az, hogy mindenhol voltak kiemelkedő játékosok.

Egyelőre egy-két kivételtől eltekintve eddig elmaradtak a kiélezett csaták a K&H MNEB második szezonjában a Rainbow 6 mezőnyben. Bár a WiLD vs Salamander a bajnokság egyik legjobb és legizgalmasabb küzdelmét hozta, a másik három párharc nagy különbséggel dőlt el. A második hét legjobbjai nem csak győztes csapatokból kerülhetnek ki, mivel ez egy szubjektív lista, így az eredményen túl az egyéni meglátásokat, döntéshozatalokat, fontos lövéseket vesszük alapul.

A második Fantasy Team tagjai: Markijesus (WiLD), DogeFather (Salamander), FaRBa (LVL UP), Solid (Plague), FL45H (Nevermore)

  • Markijesus 13/4/9
  • DogeFather 13/1/6
  • FaRBa 11/0/7
  • Solid 11/2/3
  • FL45H 13/1/6

Marki Jesus! Tényleg ezzel a felkiáltással lehetne kezdeni, a szófordulat legjobb értelmében. A fiatal játékos ugyanis egy híján meglőtte az első fordulóban összehozott 14 killjét. Ettől viszont fontosabb, hogy kulcs pillanatokban volt képes a Salamander játékosait elintézni. 4:3-as hátránynál például az ő duplájával hozta össze a WiLD az egyenlítést. Ezen kívül szinte végig remekül teljesített. Az ellenfélből DogeFather megmozdulásaira nehéz szavakat találni. Nem egy esetben maradt utoljára, ráadásul párszor az 1v3 sem okozott neki gondot, így amikor a WiLD már majdnem elsöpörte a sárga-feketéket, egyszemélyes hadseregként tanította a vadakat móresre. A Salamander kapitánya nyugodt, hidegvérű játékát élmény volt nézni.

FaRBa abszolút csapatának legjobbja volt. Az egy dolog, hogy másfélszer annyit lőtt, mint a társai együttvéve, de emellett flankjei és időnként kiszámíthatatlan játéka komoly fejtörést okozott a BP5-nak. Nem lenne meglepő, ha hamarosan nagyobb csapathoz igazolna a kiváló kvalitású játékos.

Solid nem a nevéhez mérten hozta le a második játéknapot. Az első körben a Illés Akadémia Spirit ellen egy 3K-val jelezte a PLG győzelmi szándékát. IQ-val számtalan fontos a védőket segítő eszközt szedett ki, és miután ezzel megvolt rátért a játékosok likvidálására. Bár nagy arányú győzelmet arattak, mégis ő volt az egyik, aki a legkevesebbszer halt meg a fordulóban. Mindössze csak háromszor tudták levadászni a 9 kör alatt.

A Volgare mindent megtett, de nem bírt a Nevermore Gaminggel, valamint FL45H-re sem sikerült ellenszert találniuk. A 13 killje egyben azt is jelentette, hogy a második játéknapon körönként ő lőtte a legtöbb fraget. Támadó oldalon hoze is nagyon odatette magát, azonban a félidő után több pontot is FL45H villanásaival tudtak szerezni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!