Hirdetés

Twitchen oktat a békéscsabai fizika tanár

Modern problémákra, modern megoldás dukál!

Hirdetés

Az újfajta koronavírus okozta világjárvány miatt múlt hét pénteken Magyarországon is kihirdették az iskolák bezárását és a távoktatást, ami komoly kihívás elé állította mind a tanárokat, mind pedig a tanulókat. Hogyan folyhat tovább az oktatás, milyen módszereket vessenek be az óraadók? A humán tantárgyaknál az önálló feldolgozás egyszerűbb, ám a fizika esetében szükségszerű, hogy interakcióban legyenek a felek és kérdéseket tudjanak feltenni a diákok, ha elakadnak. Márpedig nagy valószínűséggel el fognak tévedni a képletek és a törvények kereszttüzében.

A Békéscsabai Nemes Tihamér Gépészeti és Informatikai Szakgimnázium fizika tanára úgy döntött, hogy Twitch.tv-n oktatja élőben a diákjait, amit nem egyszer vicces beszólásokkal és gagekkel tűzdel meg. Az alábbi videóban úgy tűnik, mintha ismerné Kodiakot, sőt a Counter-Strike sem áll távol tőle.

Sajnálatos módon a teljes oktatás nem elérhető (a tanár úr vélhetően nem kapcsolta be a vodok mentését), de sok más klip megtekinthető, amik főleg az tanóra komikus oldalát ragadják meg. Például a chaten megkérdezték, hogy miért hord napszemüveget, mire ez a válasz érkezett:

"Azért hordok napszemüveget, hogy ne tévesszenek össze Brad Pittel."

Az első adás a ma reggeli órákban több mint 400 nézőt érdekelt. Ha te is kíváncsi vagy, hogy milyen egy fizika óra a Twitch.tv-n, akkor nincs más dolgod, mint szerda reggel 8 órától lecsekkolni az új közvetítést, de addig is:

"Béke, fizika!"


HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • vinn 7 hónapja
  o
  0 0 Válasz
 • orobeRto 7 hónapja
  Azóta is nyomja a Twitch csatornáján, megéri belenézni! ;)
  0 0 Válasz
 • Drang 7 hónapja
  Jópofa!
  0 0 Válasz
 • mrsajtosstangli 6 hónapja
  1
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 2 hónapja
  jóó
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés