A Slurp Legends Pack a Fortnite háttértörténetéhez is hozzáadhat valamit

A Slurp Legends Pack a Fortnite háttértörténetéhez is hozzáadhat valamit

Az első olyan Pack, amit V-buckért vehetünk meg egy apró utalást is tartalmazott a Chapter 2 háttértörténetére.

A Fortnite a battle royale-ok piacán egyedülálló módon vágott bele egy saját háttértörténet vezetésébe még 2018 tavaszán, a Chapter 1 - Season 3-ban. Az Epic Games parádés módon csűrte-csavarta a szálakat, egy remekül felépített, de ugyanakkor végtelen kérdést nyitva hagyó sztorivonalat hívtak életre, amin a játékosok szezonról szezonra csámcsoghattak. Az in-game eventek előtti egy-két hétben mindig felpezsdült a játék ezen része, és mindenki azt fejtegette, hogy vajon mi fog történni, miután pedig megtörtént azt próbálták megfejteni, hogy mit is jelent mindez.

A Chapter 2 azonban a háttértörténetben is jelentős lassulást hozott, kapásból nem volt egyszeri in-game event, olyan változásokat figyelhettünk meg csupán, mint a hó lassú olvadású a hegytetőkön. Ami a leginkább felcsigázta a játékosokat, az 8-Ball vírusfertőzött Scratch style-ja volt, de ezen "fertőzés" kialakulása se kapott érdemi magyarázatot. A szemfüles játékosok viszont a Slurp Legends Pack videójában észrevehettek valamit, aminek a későbbiek még lehet szerepe; a katonák megszületésénél egy alak örvendezik a háttérben.

Igen, az az alak Chaos Agent, aki a róla szóló töltőképernyő alapján a háttérszálakat mozgató karakter.

A kép alapján ő készíthette el Sludge-ot, Ripley dühös ikertestvérét, valamint Big Chugust és akár még 8-Ballt is ő fertőzhette meg. A Slurp Legends Pack videója arról árulkodik, hogy Chaos Agent azóta is aktívan tevékenykedik és folyamatosan gyártja a teremtményeit.

Hogy a Chapter 2 háttörténeti vonala hogyan és miként tetézhet majd, arról jelenleg senkinek ötlete sincsen, azzal, hogy az Epic Games teljesen megváltoztatta a játék fejlesztésére vonatkozó szokásait, a háttértörténet jól megszokott menetrendje is felborult. Egyes elképzelések szerint Chaos Agent viszi tovább a "hetek" nevű tudós brigád törekvéseit. A hetek egyik tagja a Visitor is, aki a Chapter 1 történeti vonalának kulcsfigurája volt.

Bárhogyan is, kérdőjelből és találgatásból még most is elképesztően sok van, egyik teória éri a másikat, ez pedig valószínűleg egyhamar, de talán soha nem is fog változni. Ami biztos csupán, hogy a Slurp katonák is Chaos Agent művei.

Te megvetted a Packot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!